Fotbal international

Ivan Perisic i-a încurajat pe croaţi înainte de FCSB – Hajduk Split. “Vă veţi califica!”

12.08.2018 | 16:31
Ivan Perisic ia incurajat pe croati inainte de FCSB  Hajduk Split Va veti califica
ADVERTISEMENT

Ivan Perisic, mijlocaşul în vârstă de 29 de ani care a terminat cu echipa naţională a Croaţiei pe locul doi la Campionatul Mondial din Rusia 2018, i-a încurajat pe coraţi înainte de FCSB – Hajduk Split, meci din turul 3 preliminar al Europa League care va avea loc joi, 16 august, de la ora 21.30, pe “Arena Naţională”.

Ivan Perisic a asistat la meciul Hajduk Split – FCSB, scor 0-0, în prima manşă a turul 3 preliminar al Europa League, şi i-a susţinut pe jucătorii echipei la care este legitimat şi Steliano Filip. Starul lui Inter Milano a văzut meciul de pe stadionul “Poljud” alături de alţi 25.000 de croaţi.

ADVERTISEMENT

Ivan Perisic i-a încurajat pe croaţi înainte de FCSB – Hajduk Split

Ivan Perisic a fost încântat de evoluţia jucătorilor de la Hajduk Split, chiar dacă partida cu FCSB din prima manşă a turul 3 preliminar al Europa League s-a terminat la egalitate, scor 0-0, şi le-a transmis croaţilor că sunt favoriţi să se califice în play-off dacă vor evolua la fel ca în Croaţia. Fotbalistul în vârstă de 29 de ani care este legitimat la Inter Milano le-a ţinut fotbaliştilor lui Zeljko Kopici un discurs la finalul duelului cu vicecampioana României.

“Dacă veţi juca la fel în Bucureşti, vă veţi califica! Suneţi mai buni ca românii. Aveţi aceeaşi atitudine şi veţi învinge în retur”, le-a transmis Ivan Perisic, jucătorul care a terminat cu naţionala Croaţiei pe locul doi la Campionatul Mondial 2018, jucătorilor de la Hajduk Split.

ADVERTISEMENT
Bucuria lui Ivan Perisic, jucătorul lui Inter Milano, după ce a înscris un gol la CM 2018
Bucuria lui Ivan Perisic după un gol înscris pentru naţionala Croaţiei la CM 2018

Cine este Ivan Perisic

În vârstă de 29 de ani, Ivan Perisic este cotat de site-urile de specialitate la 45 de milioane de euro şi a ajuns la Inter Milano în luna august a anului 2015. Contractul său cu gruparea din Serie A este valabil până pe 30 iunie 2022. Mijlocaşul care a terminat pe locul doi cu naţionala Croaţiei la Campionatul Mondial din Rusia 2018 este originar din Split şi a început fotbalul la Hajduk, unde a evoluat pentru echipa Under 17. Pe parcursul carierei, Ivan Perisic a mai evoluat la FC Sochaux, KSV Roeselare, Club Brugge, Borussia Dortmund, Vfl Wolfsburg şi Inter Milano.

Echipele de start folosite de Zeljko Kopic şi Nicolae Dică:

Hajduk Split: Josip Posavec – Josip Juranovic, Bozo Mikulic, Stipe Vucur, Borja Lopez, Andre Fomitschow – Deni Juric, Hamza Barry, Mijo Caktas – Mirko Ivanovski, Adam Gyurcso

ADVERTISEMENT

Rezerve: Marin Ljubic – Marko Futacs, Ardian Ismajil, Ante Palaversa, Said Ahmed Said, Michele Sego, Fran Tudor

FCSB: Cristian Bălgrădean – Romario Benzar, Bogdan Planic, Mihai Bălaşa, Marco Momcilovic – Mihai Pintilii, Lucian Filip – Dennis Man, Florin Tănase, Filipe Teixeira – Harlem Gnohere

ADVERTISEMENT

Rezerve: Andrei Vlad, Dragoş Nedelcu, Florinel Coman, Olimpiu Moruţan

Din lotul lui Hajduk Split face parte şi Steliano Filip, fostul fundaş de la FC Dinamo Bucureşti, dar acesta nu a fost luat în calcul de antrenorul Zeljko Kopic pentru partida Hajduk Split – FCSB, scor 0-0, din turul 3 preliminar al Europa League, deoarece internaţionalul român în vârstă de 24 de ani s-a prezentat la reunirea echipei cu mai multe kilograme peste limita admisă. Ulterior, Steliano Filip s-a urcat pe cântar şi a negat informaţia.

Returul dintre FCSB şi Hajduk Split va avea loc joi, 16 august, de la ora 21.30, în turul 3 preliminar al Europa League, pe Arena Naţională. Toate fazele importante ale meciului vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

ADVERTISEMENT