Fotbal intern

Exclusiv. Foto. Pesic a ajuns la Rin! Detaliile contractului

FC Dinamo Bucureşti este foarte aproape să facă două transferuri în cursul zilei de azi.
09.01.2018 | 13:05

Ivan Pesic a ajuns în Bucureşti luni seara, iar atacantul în vârstă de 25 de ani s-a cazat la unul dintre hotelurile deţinute de Ionuţ Negoiţă, patronul formaţiei FC Dimamo Bucureşti. FANATIK.RO a aflat că Hajduk Split a renunţat la fotbalistul în vârstă de 25 de ani cu o singură condiţie.

FC Dinamo Bucureşti nu a plătit niciun ban pentru Ivan Peisc, dar Hajdul Split va încasa 20% dacă trupa din “Ştefan cel Mare” va reuşi să-l vândă pe viitor pe croatul în vârstă de 25 de ani. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE!

Palic e în Bucureşti de 5 zile

Totodată, la Bucureşti a ajuns şi Antun Palic, dar în urmă cu cinci zile. Fostul căpitan al formaţiei FC Dinamo Bucureşti este liber de contract după ce s-a despărţit de Mouscron, echipă antrenată de Mircea Rednic, iar impresarul său negociază o viitoare revenire a croatului în vârstă de 25 de ani în “Groapă”.

Antun Palic a jucat pentru FC Dinamo Bucureşti în 59 de meciuri şi şi-a trecut numele pe tabela marcatorilor de cinci ori în Liga 1 Betano. Mijlocaşul croat a mai jucat în “Groapă” doi ani, între 2015 şi 2017, fiind adus la echipa “câinilor” de Mircea Rednic. 

Ivan Pesic a ajuns la Hajduk Split în vara lui 2017 şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2019. În sezonul 2017-2018 a evoluat în 15 meciuri şi a oferit o singură pasă decisivă. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri