Fotbal intern

Ivan Pesic, refuzat de Panionios. Câți bani le-a cerut atacantul croat

09.02.2019 | 17:43
Ivan Pesic, refuzat de Panionios. Câți bani le-a cerut atacantul croat
Ivan Pesic a fost refuzat de Panionios Atena

Ivan Pesic a fost reprimit în lot de Mircea Rednic, după ce a ratat cantonamentul din Antalya alături de Dinamo București. Antrenorul „câinilor” anunțase că jucătorul va fi transferat, dacă nu va accepta reducerea salariului. Cu toate acestea, Pesic a fost în lotul lui Dinamo care s-a deplasat cu trenul la Sfântu Gheorghe, după ce FANATIK a aflat că nu a ajuns la un acord cu ultima formație cu care a negociat, trupa greacă Panionios Atena.

Din informațiile site-ului nostru, cei de la Panionios Atena s-au arătat interesați de Ivan Pesic. Cu toate acestea, croatul ține cu dinții de salariul pe care îl are la Dinamo. Mai mult, Pesic a cerut încă o mie de euro și a vrut să aibă un salariu de 10.000 de euro pe lună din partea lui Panionios. Când au auzit de această sumă, grecii s-au retras de la negocieri.

Ivan Pesic, refuzat de Panionios după ce a spus „Nu” altor două echipe

Interesant este că Pesic a refuzat la rândul lui alte două formații. Este vorba despre Concordia Chiajna, care l-a vrut sub formă de împrumut pe fotbalistul croat, dar și de o formație din Kazahstan: “Vom avea mai multe date despre situația lui Pesic, dacă va pleca sau va rămâne. Are și ofertă din Kazakhstan, dacă vrea să rămână, știe care sunt condițiile. El se antrenează cu echipa. Să respecte politica salarială, până în 7000 salariu. Îl aștept cu drag”, a spus Mircea Rednic, la conferința de presă dinaintea partidei cu Sepsi.

Ivan Pesic a semnat cu Dinamo București în ianuarie 2018. În sezonul actual fotbalistul croat a jucat în 8 meciuri și a reușit să înscrie doar o data. Fotbalistul mai are contract cu echipa din Ștefan cel Mare până în 2020, dar nu pare deloc dispus să accepte o diminuare a salariului lunar.

  • 500.000 de euro este cota lui Ivan Pesic, potrivit transfermarkt.de
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri