Fotbal intern

Ivan Pesic, pe picior de plecare de la Dinamo! Îşi caută echipă

23.07.2018 | 11:08
Ivan Pesic pe picior de plecare de la Dinamo Isi cauta echipa

Ivan Pesic, pe picior de plecare de la Dinamo! Mijlocaşul croat l-a supărat pe antrenorul Florin Bratu, iar acesta nu l-a avut în planurile sale nici în perioada de pregătire din Polonia şi nici la meciul cu FC Voluntari, din prima etapă a campionatului.

Între cei doi există un conflict încă din ultima rundă a sezonului trecut, când FC Dinamo Bucureşti a jucat cu Sepsi OSK Sfântul Gheorghe, iar Florin Bratu l-a criticat pe jucătorul croat. Acesta s-a enervat şi l-a înjurat în sârbeşte pe antrenor iar acum Ivan Pesic pleacă de la Dinamo.

Ivan Pesic, pe picior de plecare de la Dinamo

Florin Bratu l-a exclus din lot pentru primul meci al sezonului, câştigat de “câini” cu scorul de 2-1 în faţa celor de la FC Voluntari, iar atunci când a fost întrebat despre jucător, acesta nu a spus că are aşteptări mult mai mari de la el şi de aceea încă nu l-a folosit, fără să discute despre episodul de la meciul cu Sepsi.

“Este un jucător cu calitate, însă îmi doresc mult mai mult de la el în ceea ce priveşte eficientă. A fost adus având o cotă bună, toată lumea vorbea de el. Eu zic că poate mai mult, încă se caută, nu este la nivelul dorit, dar eu o să îi acord încredere, lui şi celorlaţi, dar recunosc că mă aşteptam la mai mult din partea lui. Cred că şi el ştie acest lucru”, a spus Florin Bratu, iar acum Ivan Pesic îşi caută echipă.

Ivan Pesic, pe picior de plecare de la Dinamo. Ivan Pesic în meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi Concordia Chiajna, din cadrul play out-ului Ligii 1 Betano, desfăşurat pe stadionul Dinamo din Bucureşti
Ivan Pesic, pe picior de plecare de la Dinamo. Ivan Pesic în meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi Concordia Chiajna

Citeşte şi:

Tags: