Sport

Un star de la Barca e sincer: “Când Messi spune ceva toţi îl urmăm fără să punem întrebări”

Autor: Sorin Dumitrescu | 01.05.2019 | 12:14
Ivan Rakitic despre Leo Messi. Toţi îl urmăm, fără întrebări

Ivan Rakitic a vorbit despre ceea ce ]nseamnă Leo Messi în vestiarul Barcelonei. Jucătorul croat, care se pare că va continua cu Barcelona, deşi s-a scris mult despre plecarea sa în vară în Serie A sau în Premier League, are o admiraţie uriaşă pentru vedeta echipei sale şi spune că acesta este de fapt omul care dictează în vestiar şi nimeni nu îi iese din vorbă.

Ivan Rakitic, despre rolul de conducător al lui Leo Messi în vestiarul Barcelonei

Presa catalană a continuat războiul cu antrenorul german al lui Liverpool, Jurgen Klopp, care a adus un mare afront tuturor fanilor Barcelonei, susţinând că Nou Camp este un templu, ci doar un stadion şi a scris că Nou Camp nu poate fi decât un templu, în care se află Dumnezeul Messi. Ivan Rakitic întăreşte ideea de conducător unic pentru argentinian.

“Când căpitanul nostru spune ceva imediat suntem pregătiţi pentru a urma drumul pe care merge el. Nu se pun întrebări, nu există obiecţii. El este Barcelona ultimului deceniu, ca el nu au existat mulţi jucători în lume. Numerele lui Messi nici nu cred că vor fi egalate vreodată, are zece titluri în La Liga şi mai are de jucat.

Ivan Rakitic despre Leo Messi

Leo ne-a trasat obiectivul acestui sezon: Champions League

La Messi nu există să nu dorească să câştige meci de meci. Şi noi ce să facem, trebuie să mergem după el, pentru că atunci când ai exemplu pe cel mai bun jucător al lumii nu poţi face altfel. Leo are deja patru Champions League şi ştie foarte bine ce trebuie să facem ca să ajungem în finala de la Madrid. Încă de la începutul sezonului ne-a strâns pe toţi în vestiar şi a trasat obiectivul principal al acestui sezon, să câştigăm Champions League.

L-am urmat, convinşi că dacă Leo şi-a propus ceva, acela trebuie să fie şi ţelul nostru şi la final ne vom bucura de izbândă. Când îl ai pe Messi în frunte te duci foarte plin de încredere în meci, pentru că simţi deja gustul victoriei şi al trofeului pentru care intri pe teren. Am ajuns aici, nu ne vom opri, în frunte cu Messi, decât la Madrid, pentru a sărbători triumful!”

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1