Stiri sportive

Ivan, ŢAR la Krasnodar: “Voi primi un ceas şi o maşină de fiecare dată!”

Andrei Ivan, fosta "perla" a celor de la Universitatea Craiova, vorbeşte despre cum a fost primit în Rusia, la noua echipă, FC Krasnodar....
25.07.2017 | 09:12

Andrei Ivan, fosta “perla” a celor de la Universitatea Craiova, vorbeşte despre cum a fost primit în Rusia, la noua echipă, FC Krasnodar.
Condiţiile de lux din jurul echipei l-au impersionat pe Andrei Ivan, care a dezvăluit şi ce i-a transmis patronul lui Krasnodar atunci când s-au cunoscut. Mai mult, a aflat şi care este bonusul pe care îl ia atunci când este omul meciului.

“M-au aşteptat cu maşina la aeroport. A doua zi am fost la viza medicală, a ieşit totul OK. Apoi, am venit aici, la bază, unde am probat echipamentul de prezentare, tricourile de joc. A fost bine, m-au primit frumos. Şi ce bază au aici… Nu cred că mai există în lume aşa ceva. Au trei hoteluri, terenuri de antrenament foarte multe. Este foarte frumos aici, baza este în pădure şi este şi un lac.

Ivan Krasnodar. Ce spune atacantul despre fotbal si transfer (2)

Ivan Krasnodar. “Patronul e modest!”

Stadionul ar fi Colosseum, are 35.000 de locuri. Să vedeţi ce este înăuntru, ceva de nedescris. Este făcut din banii patronului. L-am cunoscut acum câteva zile. Mi-a spus că este bucuros că am venit la această echipă şi că are încredere în mine. E un om deosebit, modest şi cumsecade. Mi-a spus că voi primi câte o maşină şi un ceas de câte ori voi fi omul meciului. Mi-au confirmat şi noii colegi. I-am cunoscut şi pe ei, sunt foarte de treabă şi buni. Îmi place că este concurenţă pe posturi şi acest lucru mă motivează şi mai mult. Eu zic că o să mă acomodez foarte repede. La ultimul antrenament, antrenorul m-a folosit în centru. Mie îmi place şi în centru şi în bandă. În bandă am mai mult spaţiu. Am înţeles că mă va folosi în dreapta, pentru că în centru joacă vedeta echipei, Fedor Smolov”, a spus Ivan pentru prosport.ro.

Ivan Krasnodar. Ce spune atacantul despre fotbal si transfer (3)

Ivan a vorbit şi despre ce ar fi făcut dacă nu ar fi devenit fotbalist: “Nu m-am gândit niciodată ce altceva aş fi putut să fac. Dar, bine, dacă tata lucrează în zidărie, nu aveam de ales. L-aş fi urmat”, a spus atacantul, care ar aduce în Rusia mai mulţi foşti colegi de la Craiova, dar şi un stelist: “I-aş lua pe foştii mei colegi, pe Băluţă, Bancu şi Screciu. Sunt mai mulţi. Eu cred că Screciu va ajunge un fotbalist foarte mare, are doar 17 ani. Am încredere în el, e un copil foarte modest, la locul lui. De la naţională pe Săpunaru, pe Moţi şi pe Alibec”, a încheiat Ivan pentru sursa amintită.

Tags: