Sport

Ivana Knoll a dansat pe ritmuri de manele. „Vedeta” Cupei Mondiale, în bikini: „E timpul pentru cardio”. Video

Ivana Knoll, care a devenit foarte cunoscută după Cupa Mondială din Qatar, a dansat pe ritmuri de manele românești și a distribuit videoclipul pe rețelele de socializare.
05.01.2023 | 10:49
Ivana Knoll a dansat pe ritmuri de manele românești. Sursă foto: Instagram - @knolldoll.
ADVERTISEMENT

Ivana Knoll, cea mai înfocată fană a Croației la Campionatul Mondial din Qatar, continuă să facă senzație pe rețelele de socializare. În ultima postare, fotomodelul s-a filmat dansând pe manele românești.

Ivana Knoll a dansat pe ritmuri de manele românești: „E timpul pentru cardio”

Ivana Knoll a fost prezentă la toate meciurile Croației la Campionatul Mondial 2022 și a fost în tribună la finala care le-a pus față în față pe Argentina și Franța. Aparițiile de senzație din Qatar i-au schimbat viața fostei Miss Croația.

ADVERTISEMENT

Fana numărul 1 a Croației a dat lovitura pe Instagram, acolo unde a obținut aproape cu 3 milioane de urmăritori mai mult după turneul final. În ultima postare, Ivana Knoll s-a filmat dansând pe manele românești.

„E timpul pentru cardio”, este mesajul postat de fana croată alături de videoclipul în care se mișcă pe o melodie a celebrului cântăreț de manele din România Tzancă Uraganu.

ADVERTISEMENT

Ivana Knoll a petrecut într-un club din Miami după videoclipul incendiar

Ivana Knoll a primit viză de SUA după Campionatul Mondial din Qatar. Aflată în statul de peste ocean, Ivana Knoll a petrecut într-un club de fițe din Miami alături de actorul Jamie Foxx.

Totul s-a întâmplat la scurt timp după publicarea videoclipului incendiar pe rețelele de socializare. Videoclipul devenit viral a fost preluat și de publicația britanică The Sun.

ADVERTISEMENT

„Cea mai tare fană din lume, Ivana Knoll, „își face antrenamentul cardio” cu un dans sexy în bikini croat, distribuind o postare sălbatică pe Instagram”, au titrat jurnaliștii englezi.

Ivana Knoll, dans pe ritmuri de manele românești. Sursă foto: The Sun.
Ivana Knoll, dans pe ritmuri de manele românești. Sursă foto: The Sun.

Ivana Knoll a vorbit despre experiența la Campionatul Mondial din Qatar

Ivana Knoll nu a fost intimidată de regulile riguroase propuse de qatarezi și a întors privirile la fiecare apariție de la Cupa Mondială. În meciul din finala mică, în care Croația a obținut medalia de bronz după victoria cu Maroc, scor 2-1, „cea mai frumoase femeie de la Cupa Mondială” a purtat tricoul lui Modric.

ADVERTISEMENT

„Respect orice țară în care merg, mă interesez care sunt regulile. Localnicii mi-au spus că pot să mă îmbrac așa cum o fac în mod normal pentru că în timpul Cupei Mondiale fac o excepție și că ne lasă să ne îmbrăcăm cum vrem. De aceea am purtat aceste ținute.

„Nu am primit reacții negative. Qatarezii și arabii au venit să facă poze cu mine, chiar și femeile au venit să se pozeze cu mine, în ținuta pe care am purtat-o la ultimul meci. E minunat că acceptăm că suntem diferiți”, a comentat Ivana Knoll experiența din zona Golfului.

ADVERTISEMENT
Tags: