Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Ivana Knoll, apariție incendiară în tribune la Spania – Croația! Cum au reacționat fanii. Foto

Ivana Knoll și-a făcut debutul și la EURO 2024, iar apariția ei a fost din nou de senzație, fanii înghesuindu-se pentru a se poza cu ea.
15.06.2024 | 20:14
Ivana Knoll, apariție de senzație în tribune la Spania - Croația. Sursă foto: bild.de
ADVERTISEMENT

Miss Croația a anunțat încă de la jumătatea lunii aprilie că va fi alături de naționala Croației la meciurile de la Campionatul European din Germania, la fel cum a făcut-o și la Cupa Mondială din Qatar.

Ivana Knoll, apariție de senzație în tribune la Spania – Croația

Ivana Knoll și-a făcut prezența și la EURO 2024, la meciul dintre Spania și Croația, însă nu le-a mai purtat noroc elevilor lui Zlatko Dalic, care au avut o primă repriză de coșmar împotriva ibericilor, primind nu mai puțin de trei goluri.

ADVERTISEMENT

Totuși, apariția ei a fost ca întotdeauna una de senzație, iar fanii s-au înghesuit pentru a se poza cu fotomodelul croat. Ivana a devenit celebră grație unor poze postate pe rețelele de socializare în timpul Campionatului Mondial din Qatar.

„Voi urma naționala la toate confruntările, sper să rămână în Germania până în finală. Nu știu ce ținute voi alege, probabil vor fi idei spontane. Nu, nu îmi voi face cont pe OnlyFans.

ADVERTISEMENT

Nu îi judec pe cei care iau această decizie, dar îmi plac rețelele de socializare și modelling-ul, îmi doresc să rămân pe aceste domenii. Posteriorul meu e natural.

Totul e natural. Mama mea are forme chiar mai generoase decât ale mele. Întotdeauna am fost slabă, dar cu forme”, spunea Ivana Knoll pentru Bild.

ADVERTISEMENT

„Nimeni nu mi-a spus să-mi iau ceva pe mine!”

În timpul Campionatului Mondial din Qatar, Ivana Knoll a fost întrebată dacă i s-a atras atenția cu privire la vestimentația sa, ținând cont de legile restrictive ale qatarezilor. Totuși, acesta a mărturisit că nu a întâmpinat nicio problemă:

„Nimeni nu mi-a spus aici să îmi pun ceva pe mine. Toată lumea vrea să fotografieze cu mine, chiar și localnicii. Doar pe Twitter au fost reacții negative din partea qatarezilor. Dar, probabil voiau doar atenție.

ADVERTISEMENT

Respect orice țară în care merg, mă interesez care sunt regulile. Localnicii mi-au spus că pot să mă îmbrac așa cum o fac în mod normal pentru că în timpul Cupei Mondiale fac o excepție și că ne lasă să ne îmbrăcăm cum vrem”, a mai spus Ivana Knoll.

  • 26 de ani are Ivana Knoll
ADVERTISEMENT
40 este cota oferită de BETANO pentru ca „Croația să câștige Euro 2024”