Fotbal international

Ivana Knoll, interviu pentru jurnalistul preferat al lui Cristiano Ronaldo după experiența la Cupa Mondială: „Chiar și femeile au venit să se pozeze cu mine”

Ivana Knoll, croata care a întors toate privirile la Cupa Mondială din Qatar, i-a oferit un amplu interviu lui Piers Morgan după experiența de la turneul final.
08.12.2022 | 09:12
Ivana Knoll a mărturisit despre experiența de la Cupa Mondială din Qatar.
ADVERTISEMENT

Ivana Knoll, cea mai înfocată fană a Croației, a povestit despre experiența de la Cupa Mondială din Qatar în emisiunea lui Piers Morgan, jurnalistul în fața căruia Cristiano Ronaldo a adus acuzații grave la adresa lui Manchester United.

Ivana Knoll, interviu pentru Piers Morgan după experiențele de la Cupa Mondială din Qatar: „Nu am primit reacții negative”

Croația s-a calificat în sferturile Cupei Mondiale din Qatar după ce a câștigat, scor 2-1 în fața Japoniei. Vicecampioana mondială a fost susținută din tribună de Ivana Knoll, care a avut o nouă apariție de senzație.

ADVERTISEMENT

Desemnată de internauți cea mai „sexy fană” de la Campionatul Mondial, Ivana Knoll a împărtășit din experiențele de la turneul final în emisiunea jurnalistului Piers Morgan. Ivana Knoll a vorbit despre regulile stricte privind vestimentația în Qatar.

„Respect orice țară în care merg, mă interesez care sunt regulile. Localnicii mi-au spus că pot să mă îmbrac așa cum o fac în mod normal pentru că în timpul Cupei Mondiale fac o excepție și că ne lasă să ne îmbrăcăm cum vrem. De aceea am purtat aceste ținute”, a spus Ivana Knoll, în interviul acordat lui Piers Morgan.

ADVERTISEMENT

Ivana Knoll, entuziasmată după experiențele din Qatar: „Și femeile au venit să se pozeze cu mine”

Ivana Knoll a trecut peste regulile riguroase din Qatar și a fost încântată de experiența de la turneul final. Cea mai „fierbinte” fană a Croației a avut o apariție spectaculoasă în meciul Croația – Japonia din optimile Cupei Mondiale.

„Nu am primit reacții negative. Qatarezii și arabii au venit să facă poze cu mine, chiar și femeile au venit să se pozeze cu mine, în ținuta pe care am purtat-o la ultimul meci.

ADVERTISEMENT

E minunat că acceptăm că suntem diferiți”, a declarat Ivana Knoll. Postările fanei croate nu au fost privite cu ochi buni de toată lumea. În vârstă de 30 de ani, Ivana Knoll a fost criticată mai ales după meciurile Croației cu Maroc și Canada.

Ivana Knoll, în tribună la calificarea Croației în sferturile de finală

Ivana Knoll a urmărit pe viu calificarea dramatică a Croației în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar. Formația lui Zlatko Dalic a trecut de Japonia la loviturile de departajare după un meci extraordinar făcut de Livakovic.

ADVERTISEMENT

În sferturile de finală, vicecampioana mondială o va întâlni pe Brazilia, vineri, 9 decembrie, ora 17:00. Sud-americanii au făcut spectacol împotriva Coreei de Sud, scor 4-1.

ADVERTISEMENT