Fotbal international

Ivana Knoll, pusă la zid în România după aparițiile de la Cupa Mondială: „Sunt dezgustată”

Ivana Knoll, cunoscută sub titulatura „cea mai frumoasă femeie de la Campionatul Mondial 2022”, a fost criticată în România după aparițiile de la turneul final.
25.12.2022 | 17:19
Ivana Knoll a fost prezentă la finala mică a Campionatului Mondial, Croația - Maroc.
ADVERTISEMENT

Ivana Knoll a întors toate privirile pe parcursul Campionatului Mondial din Qatar și a reușit să câștige popularitate cu postările de pe rețelele de socializare. Cea mai înfocată fană a Croației a fost aspru criticată de Laurette Nogo, soția lui Salif Nogo și impresar care a parafat transferuri în fotbalul românesc.

Laurette Nogo, „dezgustată” de Ivana Knoll după aparițiile de la Cupa Mondială: „Folosește Photoshop”

Fostă Miss Croația, Ivana Knoll a asistat din tribună la toate meciurile Croației la Campionatul Mondial 2022. Cea mai fierbinte fană a medaliatei cu bronz la turneul final a atras atenția prin ținutele purtate la meciuri și prin postările de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Totuși, notorietatea pe care a căpătat-o pe parcursul Cupei Mondiale din Qatar i-a adus și critici Ivanei Knoll. Laurette Nogo a dezvăluit că este „dezgustată” și a acuzat-o pe croată că folosește instrumente de editare și înfrumusețare.

„Dezgustată de acest final de Campionat Mondial, la modul cel mai serios, dar nu și de meciuri, chiar le-am urmărit pe toate, nu și de singurul jucător prieten ce l-am avut pe teren, care este cel mai frumos feeling. Dar this is another story (n.r. asta e altă poveste).

ADVERTISEMENT

Laurette Nogo, nemulțumită de Campionatul Mondial din Qatar

Revenim, o așa numită Miss Croația, promovată ca fiind cea mai frumoasă femeie de la Mondial, în ciuda faptului că folosește Photoshop de genul ‘perfect face’ sau ‘perfect body’ (n.r. filtrele față perfectă și corp perfect)…”, a fost o parte din mesajul postat de Laurette Nogo pe rețelele de socializare.

De asemenea, Laurette Nogo l-a criticat pe Emiliano Martinez. Portarul Argentinei a săvârșit un gest controversat după ce a primit trofeul celui mai bun portar de la Cupa Mondială. Impresarul nu a fost de acord nici cu insultele rasiste la adresa lui Aurelien Tchouameni, Radan Kolo Muani și Kingsley Coman.

ADVERTISEMENT

Tchouameni și Coman au ratat de la loviturile de departajare în finala cu Argentina, în timp ce Kolo Muani a avut o ocazie uriașă de a aduce trofeul mondial Franței la finalul celor 120 de minute de prelungire. „Gestul mizerabil făcut de un campion mondial (n.r. Emiliano Martinez) atât în Qatar, cât și la întoarcerea în Argentina consider că pornește de la cei șapte ani de acasă. Și am zis tot.

Mi-ar fi rușine cu un așa jucător! Insultele rasiste pentru Aurelien Tchouameni, Radan Kolo Muani și Kingsley Coman, care nu își aveau niciun rost, dar așa sunt oamenii din afara terenului, consideră că își permit mai multe în momentul în care nu câștigă echipa favorită.

ADVERTISEMENT
Laurette Nogo, „dezgustată” de Campionatul Mondial din Qatar. Sursă foto: Facebook - Laurette Nogo.
Laurette Nogo, „dezgustată” de Campionatul Mondial din Qatar. Sursă foto: Facebook – Laurette Nogo.

Emiliano Martinez, taxat după gestul controversat de la Cupa Mondială: „E pur și simplu un nobody”

Dragilor, tout n’est pas rose dans la vie (n.r. nu este totul roz în viață). În afară de portarul Argentinei, care pentru mine nu are nume, e pur și simplu un nobody (n.r. un nimeni).

Tchouameni, Kolo Muani și Coman sunt chiar eroi și ar merita doar respect din partea noastră, a tuturor. Cât despre Miss Croația, ar fi fost mult mai frumos ca presa să caute, nu știu, poveștile femeilor care sunt în spatele bărbaților de pe teren, nu a unei ‘single hot lady’ (n.r. femeie frumoasă și singură), măcar de ar fi ‘too hot to handle’ (n.r. de neatins) fără Photoshop. Zic și eu, acum, fiecare cu ce îi place”, a fost mesajul lui Laurette Nogo, pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: