Fotbal international

Ivana Knoll, talismanul Croației și la sfertul de finală cu Brazilia. Cum a sărbătorit și cum i-a ironizat pe sud-americani. Foto

Ivana Knoll, cea mai sexy fană de la Campionatul Mondial din Qatar, a sărbătorit în stil mare calificarea în semifinale și i-a ironizat pe brazilieni.
09.12.2022 | 21:05
Ivana Knoll talismanul Croatiei si la sfertul de finala cu Brazilia Cum a sarbatorit si cum ia ironizat pe sudamericani Foto
ADVERTISEMENT

Croația a detonat bomba în Qatar și a produs marea surpriză a turneului final, după ce a eliminat dramatic la penalty-uri pe Brazilia în sferturile de finală. Ivana Knoll a făcut din nou spectacol în tribune.

Ivana Knoll i-a purtat din nou noroc Croației împotriva Braziliei la Campionatul Mondial

Istoria se repetă la Campionatul Mondial, unde Croația a reușit din nou să elimine la penalty-uri Brazilia în sferturile de finală, la fel ca în 2018. De altfel, Ivana era convinsă că echipa condusă de Luka Modric se va califica: „Haideți să mergem în semifinale!”, a fost mesajul optimist dinaintea partidei.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)


Ivana Knoll a răsucit cuțitul în rana deschisă a Braziliei și i-a ironizat la finalul meciului: „Brasil whooooo?” („Brazilia și mai cum?”), a scris bomba sexy pe Instagram, care a intrat live la finalul meciului din tribune și i-a ironizat pe foștii campioni mondiali, ducând mâna la ureche.

Ivana Knoll i-a ironizat pe brazilieni și cei îi vedeau deja câștigători pe sud-americani în fața Croației
Ivana Knoll i-a ironizat pe brazilieni și cei îi vedeau deja câștigători pe sud-americani în fața Croației

Selecționata selecao era văzută drept mare favorită la câștigarea Campionatului Mondial din Qatar, ceea ce a dus la reacția ironică a cele mai celebre fane din Qatar.

ADVERTISEMENT

Ivana Knoll a atras din nou toate privirile la meciul dintre Brazilia și Croația. Zeci de jurnaliști au fotografiat-o

Ivana Knoll nu a trecut neobservată în tribune nici la meciul din sferturile de finală cu Brazilia, fiind fotografiată în timpul meciului de o sumedenie de jurnaliști.

Ivana Knoll, în centrul atenției la meciul dintre Brazilia și Croația
Ivana Knoll, în centrul atenției la meciul dintre Brazilia și Croația: „Vă iubesc, băieți”, a scris ea pe Instagram.

Aceasta nu s-a sfiit să le arate posteriorul și decolteul generos, în timp ce făcea selfie-uri. De altfel, bruneta a fost intervievată în pauza meciului de o televiziune din Bolivia, Tigo Sports.

ADVERTISEMENT

Ivana a fost în culmea fericirii la golul egalizator din prelungiri al Croației și a anticipat din nou calificarea la loviturile de departajare: „Penalty-uri! Sunt specialitatea noastră”, a anunțat fotomodelul exact înainte de momentul decisiv.

Fosta Miss Croația a atins o popularitate uriașă în urma prezenței la Campionatul Mondial din Qatar.

ADVERTISEMENT

Dacă înainte de turneul final avea „doar” 500.000 de fani pe Instagram, Ivana Knoll a ajuns acum la nu mai puțin de 1,8 milioane de urmăritori.

ADVERTISEMENT