Life

Ivanka Trump şi a ei avere de 350 milioane de dolari! Din ce afaceri face bani fiica fostului preşedinte american?

Imperiul Trump este cunoscut în toată lumea: afaceri înfloritoare, cadouri de lux, proprietăţi exclusiviste şi maşini de colecţie. Ivanka Trump a păstrat tradiția familiei și conduce afaceri profitabile.
18.11.2021 | 11:54
Ivanka Trump si a ei avere de 350 milioane de dolari Din ce afaceri face bani fiica fostului presedinte american
ADVERTISEMENT

Ivanka Trump, fiica afaceristului Donald Trump, are o avere considerabilă, duce o viaţă fără griji şi conduce afaceri profitabile.

Pe numele său complet Іvаnа Маrіе Тrumр, blonda a trecut prin mai multe etape ale carierei și a demonstrat că a moștenit spiritul de business.

ADVERTISEMENT

A fost fotomodel, autor, speaker, consilier prezidenţial, dar a considerat că rolul de femeie de afaceri i se potriveşte cel mai bine, atât ei, cât şi contului bancar.

Ivanka Trump, avere evaluată la 350 milioane de dolari

Banii pe care fiica lui Donald Trump îi produce au în spate mai multe strategii de business şi mai multe alegeri. Blonda a încercat de-a lungul timpului mai multe proiecte şi afaceri, unele au fost închise, altele au raportat încasări uriaşe.

ADVERTISEMENT

Primul proiect al antreprenoarei a fost Ivanka Trump Fine Jewelry, o linie de bijuterii cu diamante ce erau create în colaborare cu Dynamic Diamond Corp. În 2017, afacerea nu a mai strălucit şi a fost încheiată.

Din ce face bani fiica lui Donald Trump

Ivanka şi-a deschis ulterior propria linie de genţi şi pantofi, iar în prima perioadă afacerea a mers foarte bine, aducându-i profituri de 75 de milioane de dolari. Deşi afacerea începuse promiţător, succesul nu a durat mult iar la finalul anului 2018 a închisă, motivând scăderea bruscă a vânzărilor.

ADVERTISEMENT

În acest timp, a scris cartea “Rescrierea regulilor de success” din care a raportat încasări de 263,500 dolari, conform unui material prezentat de celebritynetworth.com

Ivanka a păstrat cercurile de afaceri ale familiei

Preferând să păstreze cercurile familiei, după ce Donald Trump a fost numit preşedinte, Ivanka a fost numită “Prima Fiică şi Consilier Principal al Preşedintelui”. Astfel, a dat uitării afacerile cu genţi şi diamante şi a început cariera politică.

ADVERTISEMENT

Deşi există o regulă anti-nepotism, prin care rudele celor aflaţi la putere nu pot accesa funcţii publice, aceasta nu s-a aplicat şi în cazul familiei Tump. În acest timp, Ivanka a gestionat o parte din proprietăţile Imperiului Trump, s-a ocupat de numeroase proiecte imobiliare şi de gestionarea acestora.

Inchirierea clădirilor de birouri aflate în gestiunea acesteia îi aduc un venit de 1.5 milioane de dolari, iar afacerea este în plină ascensiune. Ivanka mai are în gestiune şi Puck Building, din Manhattan care îi aduce un profit de 6 milioane de dolari din chirii, conform unui raport prezentat de theguardian.com.

Toate sfaturile primite de la unul din cei mai mare afacerişti ai lumii au fost de folos și, în momentul de faţă, Ivanka se bucură de o viaţă îmbelşugată, alături de cei 3 copii ai săi, împreună cu soţul său, Jared Kushner.

ADVERTISEMENT
Tags: