Fotbal intern

Ivica Zunic a semnat cu CFR Cluj. Fundașul croat a fost prezentat oficial

22.11.2020 | 18:54
Ivica Zunic a semnat cu CFR Cluj Fundasul croat a fost prezentat oficial
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a anunțat un transfer chiar în ziua meciului cu UTA Arad. Campioana României l-a legitimat pe croatul Ivica Zunic și l-a prezentat pe pagina oficială de Facebook.

Fundașul în vârstă de 32 de ani măsoara 1,96 m și poate evolua și pe postul de mijlocaș defensiv. La campioana României, el se va lupta pentru un post de titular cu Andrei Burcă, Mike Cestor, Vinicius, Denis Ciobotariu și Ben Youssef.

ADVERTISEMENT

Zunic a venit în Gruia din postura de jucător liber de contract, iar sezonul trecut a fost legitimat la Gabala, în Azerbaijan.

Ivica Zunic, prezentat oficial la CFR Cluj

„Bun venit, Ivica Žunić! Clubul CFR 1907 Cluj anunță un nou transfer! Fundașul central Ivica Žunić a semnat cu echipa noastră și s-a alăturat deja lotului pregătit de Dan Petrescu. Bun venit la Cluj, Ivica și cât mai multe realizări în tricoul ‘alb-vișiniu’!”, este comunicatul care apare pe pagina de Facebook a lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Bun venit, Ivica Žunić!

Clubul CFR 1907 Cluj anunță un nou transfer! Fundașul central Ivica Žunić a semnat cu echipa…

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Duminică, 22 noiembrie 2020

Transferul croatului la CFR Cluj vine cum nu se poate mai bine pentru Dan Petrescu. În ultimele zile, antrenorul campioanei României s-a plâns de problemele de efectiv pe care le are, mai ales în defensivă.

  • Site-ul transfermarkt.com îl cotează pe Ivica Zunic în acest moment la suma de 275 de mii de euro.

Într-un interval de cinci zile, CFR Cluj are de jucat două meciuri extrem de importante. În această seară, de la ora 20:00, ardelenii primesc vizita celor de la UTA Arad, iar joi, 26 noiembrie, au meci cu Roma, în etapa a patra din Europa League.

Transfer la cererea lui Dan Petrescu

Venirea lui Zunic în Gruia nu este întâmplătoare. Se pare că acesta este unul dintre fotbaliștii pe care Petrescu dorea foarte mult să îi aibă sub comanda sa. În iarnă, „Bursucul” îi mai așteaptă la CFR Cluj și pe Boateng și Sale, fotbaliști la KuPS, fosta adversară a ardelenilor.

În sezonul trecut, pe vremea când evolua la Gabala, Ivan Zunic a fost desemnat cel mai bun fundaș din Azerbaijan. Stoperul are în palmares și 66 de meciuri jucate în prima ligă din Ucraina, atunci când a fost fotbalistul lui Volyn Luţk și Cernomoreţ Odesa.