Sporturi

Ivonne Ghiţă, comentator Eurosport, a murit! “Am pierdut una dintre cele mai plăcute personalități din redacția noastră”

13.09.2018 | 23:37
Ivonne Ghiţă, comentator Eurosport, a murit

Ivonne Ghiţă, unul dintre cei mai cunoscuţi comentatori Eurosport, a murit joi, 13 sptembrie. Anunţul a fost făcut de Arnold Cobilanschi, Director Editorial Eurosport România pe pagina lui de Facebook. Jurnalista s-a stins din viaţă după o luptă crâncenă cu boala.

“Cu adâncă și profundă durere, în această seară, echipa Eurosport și-a luat adio de la colega și prietena Ivonne Ghiță. Boala a învins și Ivonne s-a stins din viață. Din 2004 alături de noi, Ivonne a fost vocea inconfundabilă a sporturilor ‘artistice’, a programelor olimpice și a multor competiții transmise de Eurosport. Am pierdut un comentator de bază, dar mai ales una dintre cele mai plăcute personalități din redacția noastră. Ivonne, să-ți găsești liniștea eternă”, a fost mesajul lui Arnold Cobilanschi pe pagina personală de Facebook.

Ivonne Ghiţă, comentator Eurosport, a murit

Ivonne Ghiţă, comentator Eurosport, a murit. Jurnalista era angajată a cunoscutului post sportiv din 2004 şi a comentat, de-a lungul timpului, programele olimpice de patinaj şi gimnastică. Ivonne Ghiţă era absolventă a Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport şi a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării a Universităţii din Bucureşti. A fost manager de proiect al Casei României la Jocurile Olimpice din anul 2000 de la Sydney, o reală reuşită, foarte apreciată de toţi vizitatorii străini. Îndrăgostită de sportul de performanţă, a comentat şi patinaj artistic, gimnastică, atletism şi hipism la postul tv Eurosport România.

Eurosport l-a pierdut în acest ani şi pe Marius Ancuţa

În această vară, postul TV Eurosport l-a pierdut şi pe Marius Ancuţa, care a murit, pe 7 iulie, după ce a pierdut lupta cu o boală incurabilă. “În această pagină ne-am împărtăşit bucuria sau supărarea când sportul sau favoriţii noştri ne-au atins sentimentele. Astăzi, însă, pagina aceasta încearcă sa transmită tristeţea care a cuprins întreaga echipă Eurosport. Marius ‘Mario’ Ancuţa, omul care ne-a dezvăluit ce înseamnă snooker-ul, un sport necunoscut pe atunci în Romania, a încetat din viaţă. Noi, toţi colegii, şi sperăm ca şi voi, prietenii noştri, ne vom aduce aminte de clipele minunate trăite împreuna şi suntem alături de Raluca, Mara şi de familia îndurerata, în aceste clipe de încercare. Mario, să-ţi găseşti liniştea, poate la o discuţie amicală cu Paul Hunter! – Noli Cobilanschi, Director Editorial Eurosport România”, a fost mesajul postat pe contul de Facebook al postului Eurosport.

Ivonne Ghiţă, comentator Eurosport, a murit
Ivonne Ghiţă, comentator Eurosport, a murit