Sport

Jack Grealish, apărat de coechipieri după startul modest la Manchester City: ”E un coșmar pentru fundași”

Coechipierii lui Jack Grealish au sărit să-l apere pe noul star de la Manchester City, după ce s-a spus că nu a confirmat suma uriașă cheltuită pentru aducerea sa.
02.11.2021 | 20:28
Jack Grealish aparat de coechipieri dupa startul modest la Manchester City E un cosmar pentru fundasi
ADVERTISEMENT

Pep Guardiola  a scos din conturile clubului 100.000.000 de lire sterline pentru mijlocașul adus de la Aston Villa și acesta a devenit cel mai scump transfer din istoria Premier League.

Vechiul record era deținut de transferul lui Paul Pogba de la Juventus la Manchester United. În iulie 2016, “diavolii” îl readuceau pe mijlocaşul francez, după ce îl pierduseră gratis în 2012, şi plăteau 89.300.000 de lire pentru realizarea mutării.

ADVERTISEMENT

Coechipierii de la Manchester City sar în apărarea lui Jack Grealish

După venirea pe Etihad Stadium, internaționalul englez a jucat 14 meciuri în toate competițiile, a dat două goluri și trei pase decisive, dar evoluțiile sale sunt considerate mult sub așteptările create de suma de transfer.

Deși este unul dintre preferații tribunelor și al presei, Jack Grealish nu a dat randamentul așteptat și primele critici au început să apară. Însă, coechipierii săi de la Manchester City au reacționat imediat și l-au apărat pe noul superstar al lui Guardiola.

ADVERTISEMENT

Fundașul dreapta Kyle Walker a vorbit despre acest lucru într-o conferință de presă și le-a cerut tuturor să aibă răbdare cu Grealish, care se află încă în perioada de acomodare, deoarece este un fotbalist fantastic.

Grealish, departe de nivelul arătat la Aston Villa

”Cu toții am văzut în ultimii ani exact ce poate face Jack. A venit la o echipă nouă, cu o nouă filozofie, cu stil de joc diferit și jucători diferiți. Are nevoie de timp, oamenii pot reacționa în moduri diferite. Dar talentul este acolo, îl arată zi de zi la antrenamente.

ADVERTISEMENT

Am fost alături de el și am avut plăcerea să joc cu el la nivel internațional și felul în care ține mingea, driblingul său, faulturile pe care le scoate, este grozav. Vă asigur că este un coșmar pentru fundași.

Să-i dăm doar timp. Nu a jucat rău, dar probabil că nu a ajuns la nivelul consistent pe care îl avea la Aston Villa, dar ne place să-l avem alături de noi”, a declarat Kyle Walker, conform Mirror.

ADVERTISEMENT

Walker nu deplânge plecarea lui Aguero

Fundașul ”cetățenilor” nu crede că se poate vorbi despre faptul că Manchester City are probleme în ofensivă din cauza faptului că joacă fără un vârf de atac clasic. ”Nu aș spune că ne-au lipsit golurile pentru că au fost o serie de jocuri în care am înscris și de cinci ori.

Este ca și cum Manchester City nu marchează și are nevoie de un atacant. Dar faptul că reușim câte cinci într-un meci arată că ne descurcăm destul de bine fără atacant. Suntem o echipă și această echipă este construită în ultimii patru ani.

L-am pierdut în vară pe Kun Aguero care a fost eroul, jucătorul care ținea capul de afiș. În afară de el, cred că toată lumea este aici. Nu există ego-uri, toți muncim din greu unul pentru celălalt și alergăm unul pentru celălalt”, a încheiat Walker.

ADVERTISEMENT