Sport

Jack Grealish, dezmăț cu femei și alcool în Las Vegas. Cât l-a costat escapada pe starul lui Manchester City

Jack Grealish, cel mai scump transfer din istoria Premier League, și-a făcut de cap în Las Vegas cu femei și 116 sticle de șampanie pentru care a plătit o avere.
20.06.2022 | 13:18
Manchester City a plătit pentru Jack Grealish nu mai puțin 117,5 milioane de euro celor de la Aston Villa. Sursă foto: Getty Images
ADVERTISEMENT

Jack Grealish continuă petrecerea după primul titlu câștigat cu Manchester City, iar englezul a făcut dezmăț în Las Vegas, departe de iubita sa.

Jack Grealish, petrecere cu femei și 116 sticle de șampanie. Au costat aproape 100.000 de dolari

Tabloidul The Sun a publicat detalii picante despre escapada lui Jack Grealish în Statele Unite ale Americii. După ce a petrecut în Ibiza, mijlocașul a plecat în Las Vegas, bineînțeles, din nou fără iubita sa, frumoasa Sasha Attwood.

ADVERTISEMENT

Jack Grealish s-a dezlănțuit și a primit un preț special pentru cele 116 sticle de șampanie, un pachet VIP în valoare de 92.993 euro. Alături de alți opt prieteni, Jack Grealish a consumat patru sticle de vin Rock Angel Rosé, cu prețul de 3.567 de euro bucata.

Jack Grealish, petrecere în Las Vegas cu femei și 116 sticle de șampanie de 100.000 de dolari
Jack Grealish, petrecere în Las Vegas cu femei și 116 sticle de șampanie de 100.000 de dolari. Sursă foto: The Sun

Mai multe femei au fost văzute în timp ce se îndreptau spre camerele lui Jack Grealish, nu înainte ca un om de la securitate să le ia telefoanele pentru a se asigura că nu vor apărea video-uri și poze compromițătoare pe rețele sociale.

ADVERTISEMENT
Femeile cu care a petrecut Jack Grealish și prietenii săi
Femeile cu care a petrecut Jack Grealish și prietenii săi. Sursă foto: The Sun.

Jack Grealish a plătit peste 6.000 de dolari pe noapte pentru un apartament la hotelul de lux Encore din Las Vegas

Jack Grealish a avut parte de o super petrecere la piscina hotelului, de la care a plecat înfășurat într-un prosop. Starul a atras atenția mai multor domnișoare: „E atât de drăguț”, au exclamat acestea, după care s-au îndreptat către apartamentul acestuia.

Jack Grealish, înfășurat în prosop în stilul lui Ciprian Marica la hotelul din Las Vegas
Jack Grealish, înfășurat în prosop în stilul lui Ciprian Marica la hotelul din Las Vegas

Grealish a fost văzut și în club petrecând alături de o brunetă focoasă, iar imaginile au făcut înconjurul Angliei.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul lui Manchester City nu e la primul derapaj în viața personală. Iubita s-a, Sasha Attwood a făcut un scandal monstru și i-a dat un ultimatum lui Grealish după ce a înșelat-o cu Emily Atack, vedetă de televiziune din Anglia: „Ori ea, ori eu”.

Jucătorul pentru care City a plătit 117,5 milioane de euro i-a spus iubitei sale că are doar o relație de prietenie cu Emily Atack: „Jack și-a cerut scuze față de Sasha pentru orice supărare pe care i-a cauzat-o. El este foarte confuz. Pe de o parte, este sfătuit să rămână loial iubitei sale din copilărie din tot felul de motive, mai ales comerciale.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, pur și simplu nu poate sta departe de Emily. În plus, mulți dintre colegii săi de club o îndrăgesc pe Emily. Emily i-a spus clar lui Jack că ultimul lucru pe care și-l dorește este să fie prezentată ca un distrugător de case, atunci când nu este nimic altceva decât o prietenie.

Jack trebuie să-și clarifice povestea și să ia o decizie. Mingea este în terenul lui, dar Emily i-a spus clar lui Jack că nu va fi un obiect și nu va sta să-l aștepte”, a spus pentru The Sun un prieten comun al cuplului.

Declan Rice și-a făcut și el de cap în Las Vegas

Un alt star din Premier League a plecat să se distreze în Las Vegas fără iubita lui. Declan Rice, mijlocașul lui West Ham United, a uitat pentru câteva zile de relația de șase ani cu iubita sa, Lauren Fryer.

Potrivit unei surse, Rice a avut însă un comportament cu totul diferit față de Jack Grealish și deși a atras atenția unui grup de femei „a fost un gentleman”.

ADVERTISEMENT