Sport

Triunghi amoros în Anglia! Jack Grealish a primit ultimatum de la iubită, după ce a înșelat-o: „Eu sau ea”

Jack Grealish, mijlocașul echipei engleze Manchester City, are probleme în viața personală, după ce iubita lui, Sasha Attwood, a aflat că e înșelată cu vedeta de televiziune Emily Atack.
17.11.2021 | 14:39
Triunghi amoros in Anglia Jack Grealish a primit ultimatum de la iubita dupa ce a inselato Eu sau ea
Jack Grealish și Sasha Attwood au o relație de 10 ani
ADVERTISEMENT

Manchester City l-a adus, pe 5 august 2021, pe mijlocașul ofensiv Jack Grealish de la Aston Villa, plătind 117,5 milioane de euro. Datorită acestei sume, jucătorul care pe 10 septembrie a împlinit 26 de ani a devenit cel mai scump fotbalist englez transferat vreodată.

A făcut parte din lotul Angliei care a jucat finala Campionatului European din vară, pierdută în fața Italiei, cu 4-3 după loviturile de departajare. La competiția continentală a bifat cinci meciuri fără să marcheze vreun gol, dar a dat două pase decisive.

ADVERTISEMENT

Jack Grealish are bucurii la vedeta de televiziune Emily Atack

După venirea pe Etihad Stadium, internaționalul englez a jucat 14 meciuri în toate competițiile, a dat două goluri și trei pase decisive, dar evoluțiile sale sunt considerate mult sub așteptările create de suma de transfer.

Nici pe plan personal jucătorului nu îi merge prea bine. Cotidianul The Sun a publicat informația că mijlocașul are bucurii la vedeta de televiziune Emily Atack (31 de ani), deși este într-o relație cu iubita lui, Sasha Attwood (în vârstă de 25 de ani), încă din copilărie. Jack a minimalizat importanța relației cu Emily, spunându-i iubitei lui că sunt doar prieteni.

ADVERTISEMENT
Sasha Attwood

Sasha Attwood l-a pus pe Jack Grealish să aleagă: „Eu sau ea”

Însă un prieten al cuplului a dezvăluit pentru The Sun că Jack și Sasha s-au întâlnit pentru a discuta despre viitorul lor. „Ori eu, ori ea”, i-ar fi spus iubita înșelată, care habar nu avea că fotbalistul are o prietenie secretă cu altă femeie.

Jack și-a cerut scuze față de Sasha pentru orice supărare pe care i-a cauzat-o. El este foarte confuz. Pe de o parte, este sfătuit să rămână loial iubitei sale din copilărie din tot felul de motive, mai ales comerciale.

ADVERTISEMENT
Sasha Attwood
Sasha Attwood

Pe de altă parte, pur și simplu nu poate sta departe de Emily. În plus, mulți dintre colegii săi de club o îndrăgesc pe Emily”, a mai spus prietenul comun al cuplului.

Emily nu vrea să-i distrugă relația lui Jack Grealish

Aceeași sursă a dezvăluit faptul că Emily a fost înconjurată de prieteni imediat după ce informația a apărut în presă. „Inclusiv fostul ei iubit, Charlie Edwards, i-a fost alături.

ADVERTISEMENT
Emily Atack
Emily Atack

Emily i-a spus clar lui Jack că ultimul lucru pe care și-l dorește este să fie prezentată ca un distrugător de case, atunci când nu este nimic altceva decât o prietenie. Jack trebuie să-și clarifice povestea și să ia o decizie.

Mingea este în terenul lui, dar Emily i-a spus clar lui Jack că nu va fi un obiect și nu va sta să-l aștepte”, a mai spus prietenul comun. Acesta a mai dezvăluit că, în ultimele zile, jucătorul a trimis meaje pe WhatsApp ambelor femei.

Emily Atack
Emily Atack

Sasha a fost consolată de iubita lui Jordan Pickford

La rândul ei, Sasha, care și-a încurajat iubitul pe stadionul Wembley în timp ce Anglia a învins Albania cu 5-0 într-un meci de calificare la Campionatul Mondial, a fost consolată de iubita portarului Jordan Pickford, Megan. Ele și-au petrecut după-amiaza aceea la hotelul de cinci stele Corinthia din Londra, făcând o ședință de spa.

The Sun a povestit cum Jack a avut cel puțin două întâlniri cu actrița și vedeta de televiziune Emily. Cei doi se bucuraseră și de o întâlnire la hotelul Lowry din Manchester. Cu toate acestea, un prieten de-al lui Jack a insistat că perechea „nu depășise limita prieteniei”.

ADVERTISEMENT