Sport

Jack Grealish, umilit de Southgate în semifinala cu Danemarca! Nordicii, în 10 în ultimele minute

Jack Grealish a fost umilit de Gareth Southgate în timpul semifinalei cu Anglia. Danezii au jucat în 10 în ultimele minute.
08.07.2021 | 00:46
Jack Grealish umilit de Southgate in semifinala cu Danemarca Nordicii in 10 in ultimele minute
ADVERTISEMENT

Anglia și Danemarca au oferit un meci plin de dramatism în a doua semifinală de la Euro 2020. A fost o confruntare condimentată de controverse, decizii ciudate și tensiuni la cote paroxistice.

Jack Grealish, unul dintre cei mai iubiți jucători ai Angliei nu a avut cea mai bună seară. Mijlocașul lui Aston Villa a fost trimis pe teren în minutul 69, însă Gareth Southgate l-a scos foarte rapid de pe teren.

ADVERTISEMENT

Jack Grealish, umilit de Southgate în semifinala cu Danemarca!

Selecționerul Angliei l-a trimis în teren în ultimele 20 de minute pentru a împrospăta atacul, la fel cum s-a întâmplat și în confruntarea împotriva Germaniei când a avut un aport decisiv la cele două goluri ale Albionului.

Însă, prestația lui Jack Grealish în fața Danemarcei a fost una lamentabilă. El a avut doar două mingi jucate, ambele pierdute și un dribling încercat și nereușit în cele peste 35 de minute jucate în meci.

ADVERTISEMENT

Grealish, doar al treilea jucător englez scos pe parcursul meciului!

Astfel, la finalul primei reprize de prelungiri, Gareth Southgate l-a înlocuit pe Jack Grealish cu Kieran Trippier.

Jack Grealish este doar al treilea jucător al Angliei care a intrat pe parcurs și a fost schimbat într-un meci dintr-un turneu major după Jamie Redknapp (împotriva Scoției la Euro 1996) și Aaron Lennon (cu Portugalia, la Mondialele din 2006).

ADVERTISEMENT

Danezii au jucat în 10 oameni în ultimele minute!

De cealaltă parte, danezii s-au confruntat cu probleme mari în prelungiri.

Selecționerul Kasper Hjumland a făcut toate cele 5 schimbări în primele 90 de minute și la finalul primei reprize de prelungiri a profitat și de schimbarea suplimentară ajungând la 6 modificări.

Însă, imediat după începutul reprizei secunde de prelungiri, Mathias Jensen s-a accidentat și Danemarca a fost nevoită să joace în 10 oameni în finalul meciului, când au trebuit să marcheze.

ADVERTISEMENT

Italia – Anglia, finala de pe Wembley!

În cele din urmă, Anglia a reușit să se califice în finală după victoria cu 2-1 în fața nordicilor. Succesul este unul controversat în condițiile în care a venit după un penalty ușor acordat la Sterling.

Finala Euro 2020 va avea loc duminică, de la ora 22:00, între Italia și Anglia. Confruntarea se va disputa pe Wembley.

 

ADVERTISEMENT