Fotbal international

Jackpot pentru Viitorul! Câți bani încasează Hagi dacă transferul lui Răzvan Marin la Ajax se va face

25.03.2019 | 23:22
Jackpot pentru Viitorul Cati bani incaseaza Hagi daca transferul lui Razvan Marin la Ajax se va face

Presa olandeză dă ca sigur transferul lui Răzvan Marin de la Standard Liege la Ajax pentru 12 milioane de euro. Dacă această mutare se va concretiza, atunci Gheorghe Hagi va avea la rândul său de câștigat bani buni.

Câți bani încasează Hagi dacă transferul lui Răzvan Marin la Ajax se va face

În momentul când l-a transferat pe Marin la Standard, în ianuarie 2017, Hagi a păstrat și 20% dintr-un eventual transfer. Practic, Viitorul va încasa 2,4 milioane de euro, echivalentul sumei pe care l-a vândut pe mijlocaș în Belgia. Cu un total de 4,8 milioane de euro, Răzvan Marin va deveni cel mai profitabil jucător transferat până acum de Gică Hagi.

Petre Marin, tatăl jucătorului, consideră că mutarea va fi una benefică pentru fotbalist, ținând cont de renumele pe care clubul olandez și l-a creat de-a lungul timpului de a lansa fotbaliști de top spre marile echipe din vestul Europei.

Razvan Marin si-a depasit tatal in fotbal la numai 22 de ani
Razvan Marin si-a depasit tatal in fotbal la numai 22 de ani

„Am primit nu știu câte telefoane și mesaje de felicitare, dar eu în momentul ăsta nu știu nimic. Cluburile probabil știu, eu nu cunosc. Dar dacă e adevărat, ce pot să spun eu este că e pasul pe care îl doream în cariera lui Răzvan.

Va dați seama ce ar însemna pentru el. Se știe ce înseamnă Ajax în fotbalul european și ce jucători a lansat! Eu spun că e suma corectă! Mai în glumă, la Real m-aș opune eu sa ajungă, că eu sunt cu Barcelona! Important acum este ca el să joace la națională și să câștige mâine cele 3 puncte! Să fie sănătos! Si eu cred că la vară e momentul să schimbe echipa”, a spus Petre Marin la Digisport.

Răzvan Marin (22 ani) are șase goluri și șapte assist-uri pentru Standard în actuala stagiune, reprezentând cel mai prolific sezon al său din acest punct de vedere. Mai important însă, mijlocașul a devenit un punct fix în primul 11 al unei echipe care se luptă pentru podium în campionatul Belgiei.