Life

Crimă la Hollywood. Soția unui cunoscut producător, împușcată în timpul unui jaf

Jacqueline Avant, soția filantropului și producătorului de film Clarence Avant, a fost găsită decedată în propria locuință, după ce a fost împușcată într-un jaf.
02.12.2021 | 08:01
Crima la Hollywood Sotia unui cunoscut producator impuscata in timpul unui jaf
ADVERTISEMENT

Femeia a fost victima unui jaf, care s-a produs în dimineața zilei de miercuri, 1 decembrie 2021. Primele informații arată că suspectul sau suspecții nu au ales casa întâmplător.

Șeful Departamentului de Poliție din Beverly Hills (BHPD), Mark Stainbrook, a făcut o declarație de presă la scurt timp după incident și a sugerat că cel vizat a fost Clarence Avant.

ADVERTISEMENT

Cea care a căzut victimă a fost în cele din urmă soția sa, Jacqueline Avant, nimeni alta decât soacra CEO-ului Netflix Ted Sarandos.

Soția lui Clarence Avant a murit. Jacqueline Avant a fost găsită împușcată în casă

„Nu cred că este un atac aleatoriu, dar nu pot specula în acest moment”, a declarat șeful departamentului de poliție pentru CNN.

ADVERTISEMENT

Mark Stainbrook a citit și o declarație împărtășită de familia Avant, care în momentul de față plânge moartea cunoscutei femei de afaceri.

„Jacqueline a fost o femeie, o soție, o mamă uimitoare, un filantrop și un rezident de 55 de ani din Beverly Hills, care a avut o contribuție pozitivă incomensurabilă și un impact asupra comunității artistice. 

ADVERTISEMENT

Îi vor simți lipsa cei din familie, prietenii și toți oamenii pe care i-a ajutat de-a lungul vieții sale uimitoare”, se arată în declarația făcută de cei apropiați.

Jacqueline și Clarence Avant erau căsătoriți din anul 1967 și au împreună doi copii. Bahamas Nicole Avant s-a născut pe 6 martie 1968, în timp ce Alexander Du Bois Avant a venit pe lume pe 3 august 1971.

ADVERTISEMENT

Jacqueline Avant, plânsă de o întreagă comunitate

De asemenea, liderii comunității din Los Angeles i-au adus un omagiu lui Jacqueline Avant despre care spun că era o persoană extrem de puternică și implicată în proiectele sale.

„Sunt zdrobit după vestea primită azi dimineață despre uciderea tragică și șocantă a doamnei Jacqueline Avant. A fost o forță a compasiunii și a împuternicirii la nivel local și național timp de decenii.

Doamna Avan a fost și un model demn de urmat și de a da înapoi celor care aveau cea mai mare nevoie”, a spus congresmanul Karen Bass (D-CA) într-un comunicat.

Clarence Avant a fost inclus la începutul anului 2021 în Rock and Roll Hall of Fame. El a fost subiectul documentarului din 2019 „The Black Godfather”, care i-a analizat influența politică, moștenirea muzicală și munca cu muzicieni precum Bill Withers și Babyface.

ADVERTISEMENT