Stiri sportive

Jacques Zoua, ofertat de FCSB și CFR Cluj înainte să semneze cu Viitorul! Gică Hagi îi dă lunar 5.000 de euro

26.10.2019 | 11:30
Jacques Zoua ofertat de FCSB si CFR Cluj inainte sa semneze cu Viitorul Gica Hagi ii da lunar 5000 de euro
ADVERTISEMENT

Jacques Zoua a semnat cu Viitorul Constanța un contract valabil până la finalul sezonului 2019 – 2020, cu drept de prelungire până în iulie 2022, dar fotbalistul în vârstă de 28 de ani a fost ofertat de FCSB și CFR Cluj înainte să decidă să colaboreze cu Gheorghe Hagi la fosta campioană a României.

Jacques Zoua, ofertat de FCSB și CFR Cluj înainte să semneze cu Viitorul

Jurnaliștii de la footmercato.net au anunțat că Jaques Zoua, fostul atacant al Astrei Giurgiu, a semnat cu FC Viitorul, dar că FCSB și CFR Cluj l-au dorit pe fotbalistul camerunez și s-au interesat în legătură cu situația sa. În cele din urmă, fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 400.000 de euro a ales să evolueze sub comanda lui Gheorghe Hagi, chiar dacă “Regele” îi oferă un salariu lunar în valoare de 5.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Jacques Zoua a jucat ultima dată pentru Astra Giurgiu, formație de la care a plecat liber de contract. La formația patronată de Ioan Niculae a bifat 24 de meciuri, a dat 2 goluri și a oferit o pasă decisivă. Zoua a trecut prin momente dificile în perioada în care s-a aflat sub contract cu gruparea din Giurgiu.

“Noi suntem dezamăgiți de Astra, nu de România!”

„Eu am avut noroc cu o doamnă drăguță care m-a înțeles (n.r proprietara apartamentului). Cred că nu i-am plătit mai deloc chiria până acum. E foarte înțelegătoare și drăguță. Altfel n-aș putea rezista. Eu, personal, nu aș da apartamentul meu așa frumos pentru cineva care nu plătește atâtea luni. E greu de suportat acest gen de situație. Am avut norocul de a avea o carieră decentă și am câștigat bani. Așa trăiesc. Dar e greu să te trezești în fiecare dimineață, să mergi la muncă și să știi că nu ești plătit. Noi suntem dezamăgiți de Astra, nu de România”, a spus Zoua în momentul în care și-a reziliat contractul cu Astra.

ADVERTISEMENT

Jacques Zoua are 26 de prezențe la echipa națională a Camerunului și a câștigat Cupa Africii pe Națiuni în 2017. Acesta este de 4 ori campion al Elveției cu Basel (2010, 2011, 2012 și 2013), de două ori câștigător al Cupei Elveției (2010 și 2012) și a mai evoluat pentru Hamburg SV, Ajaccio, Kaiserlautern, Beerschot și Astra Giurgiu.