Life

Jada Pinkett Smith, prima reacție după incidentul de la Oscar. Ce a mărturisit soția celebrului actor

Jada Pinkett Smith a făcut o prima declarație după ce soțul său l-a pălmuit pe Chris Rock la decernarea premiilor Oscar. Vedeta a spus ce simte legat de incident.
30.03.2022 | 11:35
Jada Pinkett Smith prima reactie dupa incidentul de la Oscar Ce a marturisit sotia celebrului actor
Soția lui Will Smith a reacționat după gala Oscar. Postarea făcută de Jada Pinkett legat de incident. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actrița în vârstă de 50 de ani, care suferă de alopacie, a reacționat după incidentul petrecut weekend-ul trecut. Protagonista din filmele „Scream 2”, „Ali” și seria „Madagascar” a făcut o postare pe una dintre rețelele de socializare.

Soția lui Will Smith a reacționat după gala Oscar. Postarea făcută de Jada Pinkett legat de incident

Jada Pinkett Smith nu a vorbit cu subiect și predicat despre palma încasată de comediantul Chris Rock de la soțul său. Actrița a lăsat să se înțeleagă că este pregătită pentru consecințele pe care le-ar putea avea Will Smith.

ADVERTISEMENT

Soția celebrului actor a vorbit despre o perioadă de „vindecare” și schimbare, subliniind că este gata pentru ce urmează. Mesajul este văzut ca o scuză pentru incidentul de pe scena Oscarurilor, care s-au desfășurat pe 27 martie.

„Este un anotimp al vindecării și eu sunt pregătită pentru el”, a scris Jada Pinkett Smith pe pagina personală de Instagram, unde fanii i-au lăsat numeroase aprecieri și mesaje.

ADVERTISEMENT

Jada Pinkett Smith, împăcată cu afecțiunea de care suferă

Vedeta a făcut mai multe dezvăluiri despre afecțiunea de care suferă cu foarte puțin timp înainte de evenimentul din weekend. La momentul respectiv soția lui Will Smith mărturisea că este împăcată cu faptul că nu mai are păr.

Mai mult decât atât, Jada Pinkett Smith a punctat faptul că nu ține cont de părerile oamenilor din jur. De asemenea, a încurajat femeile să fie mândre de felul în care arată.

ADVERTISEMENT

„Astăzi mă simt liberă. Nu îmi pasă ce cred oamenii referitor la faptul că sunt tunsă zero. Pentru că, ghiciți ce? Îmi place așa! Am încercat mereu să îmi fac părul în diferite feluri care mie nu îmi plăceau doar pentru a da bine”, a dezvăluit actrița, conform Daily Mail.

Soția lui Will Smith a mai spus că de fiecare dată când mergea la ședințe foto cu părul natural și creț i se cerea întotdeauna să-l aibă lung și drept. În felul acesta a subliniat câtă presiune e pe umerii femeilor de culoare de la Hollywood.

ADVERTISEMENT