Fotbal international

Jadon Sancho, amendat cu 100.000 de euro pentru că a întârziat la antrenamentele Borussiei Dortmund! Antrenorul l-a scos din lot

21.10.2019 | 14:27
Jadon Sancho amendat cu 100000 de euro pentru ca a intarziat la antrenamentele Borussiei Dortmund Antrenorul la scos din lot
ADVERTISEMENT

Disciplina germană nu este o figură de stil și ea este aplicată cu strictețe și în sport. Ultimul exemplu în acest sens vine de la Borussia Dortmund, echipă care va juca miercuri, 23 octombrie, un meci extrem de important în grupa de Champions League la Milano, împotriva lui Inter. Dar care, a dat o lecție usturătoare celui mai valoros jucător din lot, fotbalist cotat la aproape 120 de milioane de euro, englezul Jadon Sancho, pe care l-a amendat drastic.

Jadon Sancho, amendat cu 100.000 de euro de conducătorii clubului

La doar 19 ani Jadon Sancho este considerat unul dintre marile talente din fotbalul mondial, care a explodat pur și simplu sezonul trecut, după ce a fost cedat cu mare ușurință de Manchester City la Dortmund. Sancho a fost plecat ultimele zile cu naționala Angliei la Praga și la Sofia, pentru meciurile din preliminariile EURO 2020.

ADVERTISEMENT

Însă starul Borussiei nu s-a prezentat la timp la echipa de club după încheierea convocării la echipa națională și nici nu a putut oferi o explicație asupra motivelor care l-au făcut să nu ajungă la antrenamentele Borussiei. Drept urmare, chiar dacă e jucătorul de pe urma căruia galben-negrii din bazinul Ruhr-ului speră să obțină cea mai mare sumă din istoria clubului în materie de transferuri, s-a trecut la amendarea drastică a vinovatului.

Jadon Sancho, amendat cu 100.000 de euro pentru că a întârziat la antrenamentele Borussiei Dortmund
Jadon Sancho, amendat cu 100.000 de euro pentru că a întârziat la antrenamentele Borussiei Dortmund

A fost și exclus din lot la meciul din ultima etapă de Bundesliga

Jadon Sancho va avea o lipsă în buget de 100.000 de euro pentru greșeala sa și la o asemenea sumă pipărată cu siguranță pe viitor va fi atent să nu mai repete astfel de erori. Mai ales că despre el nu s-a auzit și nu s-a scris nimic spectaculos în tabloidele britanice privind excesele din viața privată.

ADVERTISEMENT

Jadon Sancho nu doar a fost amendat dar nici nu a făcut parte din lotul Borussiei la meciul din ultima etapă de Bundesliga, acasă cu omologii de la Monchengladbach, câștigat cu 1-0, aceasta fiind a doua formă de sancțiune aplicată vedetei echipei. Însă, va reveni sută la sută la meciul de miercuri, din Champions League, de la Milano.