Life

Jador a aflat cine i-a furat banii. Cu lacrimi în ochi, artistul a dezvăluit: „Ce viață!”

Jador a aflat cine este persoana care i-a furat banii din cont. Cu lacrimi în ochi, acesta a povestit totul pe rețelele de socializare.
30.03.2023 | 00:29
Jador a aflat cine ia furat banii Cu lacrimi in ochi artistul a dezvaluit Ce viata
Jador a aflat cine i-a furat banii. A spus totul cu lacrimi în ochi. Foto Colaj Fanatik / Capturi Instagram
ADVERTISEMENT

Cântărețul a dezvăluit că a aflat cine i-a furat banii din cont și s-a distrat pe cheltuiala lui. Jador a dezvăluit totul cu ochii în lacrimi, mai ales pentru că nu s-ar fi așteptat niciodată la acest deznodământ.

Jador a aflat cine i-a furat banii. A spus totul cu lacrimi în ochi

Artistul de muzică de petrecere a dezvăluit că știe cine i-a furat banii din cont, dar șocant este faptul că este vorba despre o persoană pe care o cunoștea.

ADVERTISEMENT

Conform spuselor lui Jador, persoana care i-a furat banii din cont este una pe care el a ajutat-o foarte mult. Mai precis, acea persoană, care ar fi de sex masculin, ar fi primit ajutorul lui Jador inclusiv pentru a-și achiziționa o casă.

Artistul nu a vrut să dea nume în acest sens, chiar dacă știe identitatea persoanei care i-a furat banii. Acesta a părut foarte afectat și a apărut pe rețelele de socializare cu lacrimi în ochi.

ADVERTISEMENT

„Tocmai am aflat cine mi-a furat banii ăia de pe card. O să râdeți, dar e un om pe care l-am ajutat să își ia casă, l-am ajutat în multe lucruri. Ce viață!”, a spus Jador pe rețelele de socializare.

Ce spunea Jador când a aflat că a fost furat

Jador a anunțat chiar la începutul anului că a fost jefuit. Acestuia i s-au furat într-o clipită banii pe care i-a câștigat într-un întreg an de zile și a mărturisit că este vorba despre o sumă mare de bani.

ADVERTISEMENT

Persoana respectivă care a furat banii de pe card a făcut nu numai cumpărături cu banii munciți deja Jador, dar a fost și în vacanțe.

„Am fost furat de o sumă destul de mare pentru mine, o sumă pe care am acumulat-o într-un an de zile. A fost furată din contul meu.

ADVERTISEMENT

Persoana respectivă și-a făcut cumpărături, a fost în vacanțe cu cardul meu. Nu știu cum s-a întâmplat treaba asta, eu am făcut cumpărături online, și probabil cineva mi-a hackcuit contul bancar”, a spus Jador.

ADVERTISEMENT
Tags: