Life

Jador a apărut într-o parodie despre Survivor România. Imitatorul lui Daniel Pavel: „Ieși afară!”

Jador a acceptat provocarea de a participa într-o parodie despre Survivor România realizată de actorul George Tănase.
02.06.2021 | 16:15
Jador a aparut intro parodie despre Survivor Romania Imitatorul lui Daniel Pavel Iesi afara
ADVERTISEMENT

Jador a apărut într-o parodie despre Survivor România realizată de celebrul youtuber George Tănase. Manelistul nu a avut nicio problemă să facă ”mișto” de el însuși și să glumească pe seama show-ului unde a concurat.

Clipul de 8 minute apărut pe rețeaua video de socializare pe 30 mai a strâns peste 350.000 de vizualizări și se numără printre cele mai vizionate filmulețe de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Parodia este deschisă de Jador, pe care actorul care îl imită pe Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, îl dă la o parte de la pupitru.

Jador și Sindy, într-o parodie despre Survivor România

„Ieși afară! Dacă te mai prind la pupitrul meu, îți tai reach-ul de pe Youtube”, îi spune George Tănase lui Jador.

ADVERTISEMENT

Parodia vorbește despre faptul că Jador a adus cele mai mari audiențe pentru Survivor România. Consiliul de urgență este întrunit în videoclipul lui George Tănase pentru a crește audiența după plecarea manelistului.

În acel moment, chiar Jador îi spune ”prezentatorului” că îi propune ca unii concurenți să facă o melodie cu el pentru a mai ridica rating-ul emisiunii.

ADVERTISEMENT

„Am decis să îl readucem în competiție pe singurul cântăreț care știe să-și pronunțe numele, dar nu știe să-l scrie, Jador”, este decizia luată în această ficțiune.

Lucrurile au început să se complice când a apărut celălalt Jador, imitația celui adevărat. Dar asta nu e tot. La parodie a participat și Sindy, alături de dublura ei. Cele două Sindy au refăcut videoclipul de prezentare al războinicei, lucru pe care l-a încercat și Jador cu imitatorul său.

ADVERTISEMENT

Reacțiile fanilor

Filmulețul a stârnit hohote de râs în rândul fanilor show-ului. „L-a imitat mai bine George pe Jador decât Jador pe Jador; De excepție! Ar fi funny și cu ceilalți concurenți”, sunt două dintre comentariile scrise de internauți.

George Tănase este unul dintre cei mai de succes youtuberi din România. Actorul are 766.000 de subscriberi pe platforma video.

Nu este prima parodie pe care o realizează desăre reality-show-ul de la Kanal D. Episodul în care a apărut Jador este al 7-lea din seria pe care acesta a început-o.

Clipurile sale în care ironizează anumite scene ale emisiunii au ajuns la performanțe uluitoare pe Youtube. Unele dintre videoclipuri au strâns milioane de vizualizări.

 

ADVERTISEMENT