Life

Jador a avut nevoie de intervenţia medicilor. Cu ce probleme se confruntă artistul

Jador a avut nevoie de intervenţia medicilor esteticieni, din cauza unor probleme cu care se confruntă.
24.06.2021 | 13:39
Jador a avut nevoie de interventia medicilor Cu ce probleme se confrunta artistul
ADVERTISEMENT

Jador se confruntă cu niște probleme, dar nu s-a ferit să le povestească fanilor despre acestea. Cântărețul are probleme cu părul și a fost nevoie să meargă la o clinică pentru a face un implant.

Jador, pe mâna medicilor. Ce a pățit artistul

Artistul chiar a filmat toată experiența, pe care a transmis-o pe Instastory. El a povestit că a venit să rezolve această problemă cu podoaba capitală, care îi tot dădea bătăi de cap.

ADVERTISEMENT

Jador este mereu sincer cu fanii săi, așa că nu a avut nimic de ascuns nici de această dată, când a recunoscut că apelează la diverse trucuri de înfrumusețare.

„Am probleme cu părul și am venit să mă rezolve. Uite și tu ce doctoriță frumoasă!”, le-a transmis fanilor săi pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Jador se concentrează pe sine, după despărțirea de Georgiana Elisei

După o împăcare cu mare fast, Georgiana Elisei și Jador s-au despărțit din nou. Acum, artistul pare că încearcă să treacă peste această separare concentrându-se pe propria persoană și făcând mici ajustări.

Se pare că motivul pentru care cei doi s-au despărțit, deși cântărețul spune că o iubește nespus pe Georgiana Elisei, este că se certau mereu.

ADVERTISEMENT

„Când o să vină o fată care să mă facă fericit, o să vină o piesă de dragoste fericită. Ne-am cunoscut de mult timp.

Am fost mai întâi colegi, o iubesc nespus, o iubesc foarte mult, dar când mă duc acasă am nevoie să mă ia cineva în brațe, să nu fie scandal”, a spus Jador, după despărțire.

ADVERTISEMENT

Cântărețul încă o iubește pe fosta sa parteneră, chiar dacă s-au despărțit

După despărțire, Jador a rămas cu răni profunde și acum încearcă să treacă peste, deși suferă foarte mult. Mai mult, artistul spune că este singur, mult mai singur decât s-ar putea crede, având în vedere faima sa.

„Mă uitam la oameni cunoscuți și îmi doreau să fiu ca ei, vedeam oamenii în jurul lor, oamenii care îi iubeau…

Iar acum că am ajuns că ei mi-am dat seama de fapt că deși sunt atât de mulți oameni în jurul meu, de fapt… sunt singur”, a mai declarat Jador.

ADVERTISEMENT
Tags: