Life

Jador a căzut cu scaunul, în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Bunica Gherghina l-a fascinat

Jador a căzut de pe scaun în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Cântărețul a fost amuzat de o replică de-ale bunicii Gherghina, bătrâna vedetă pe TikTok.
31.03.2022 | 17:21
Jador a cazut cu scaunul in direct in emisiunea lui Catalin Maruta Bunica Gherghina la fascinat
Jador a căzut cu scaunul, în direct, la tv. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

În ediția de joi, 31 martie, a emisiunii La Măruță,  Jador a fost atât de amuzat de cuvintele spuse de bunica Gherghina, încât a căzut de pe scaun. Momentul a avut loc în direct, iar cântărețul a mărturisit că este fascinat de atitudinea bătrânei devenită celebră în mediul online. Totodată, vedeta a făcut dezvăluiri despre viața sa amoroasă.

Jador a căzut de pe scaun în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță. A fost cucerit de bunica Gherghina, bătrâna „fenomen” de pe Tik Tok

Joi, bunica Gherghina a fost din nou invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță. Moderatorul a avut și o surpriză pentru ea, Jador a venit în platou.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a fost fermecat de atitudinea bătrânei și i-a mărturisit pe tot parcursul emisiei că o admiră și că îi este dragă. Mai mult, artistul a afirmat că și-ar dori să o ia cu el acasă, pentru a-i fi alături mereu.

Ca de fiecare dată, bunica Gherghina a pregătit pentru Cătălin Măruță și colegii lui mai multe bucate alese, printre care și tocană de urzici. Bătrâna i-a sfătuit pe toți cei care o urmăresc să consume astfel de preparate.

ADVERTISEMENT

„Să consumați urzici, ca să nu vă scârțâie balamalele mai târziu”, a spus bunica Gherghina, moment care l-a făcut pe Jador să râdă atât de tare, încât a căzut cu scaunul.

„O vreau pe bunica!”, a declarat Jador, abia stăpânindu-și râsul.

Jador a primit sfaturi în dragoste de la bunica Gherghina

Bunica Gherghina, în vârstă de 72 de ani, a dezvăluit că s-a căsătorit din dragoste și că și-a găsit sufletul pereche înainte de a-și sărbători majoratul. Jador a fost curios cum a fost posibil acest lucru.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a mărturisit că nu se află în cea mai bună perioada a sa din punct de vedere emoțional. Artistul este singur și spune că nu a găsit o fată cu care să-și poată forma o familie.

„Dumneavoastră credeți că acuma putem să mai găsim astfel de iubiri? Chimia asta este cam pentru 30 de secunde. Nu le place munca fetelor din ziua de azi.”, i-a mărturisit Jador bunicii Gherghina.

ADVERTISEMENT

Bătrâna a încercat să nu-l supere pe artist și l-a asigurat că atunci când va veni momentul, va găsi persoana potrivită pentru el. În același timp, Cătălin Măruță a sugerat că Jador ar putea avea o parte din vină pentru faptul că nu are relație și că „umblă din floare în floare”.

„De ce toată lumea crede asta? Și eu trec printr-o perioadă din asta super nasoală. (…) Eu am venit la facultate la București și în trei luni și-a găsit pe altul. M-am rugat la Dumnezeu degeaba, mi-a dat altfel de fete”, a răspuns Jador.

ADVERTISEMENT