Life

Jador a dat de înțeles că relația cu Georgiana nu s-a încheiat. “Doar ea mă face fericit”

Fostul concurent de la Survidor a încercat să explice cum stau lucrurile între el și Georgiana. Cântărețul a dat de înțeles că relația cu aceasta nu s-a încheiat.
30.09.2021 | 21:14
Jador a dat de inteles ca relatia cu Georgiana nu sa incheiat Doar ea ma face fericit
ADVERTISEMENT

Jador a vorbit despre relația pe care o are cu Georgiana Elisei. S-au despărțit și s-au împăcat de atâtea ori încât nici ei nu mai știu probabil exact cum stau lucrurile.

Cântărețul spune că încă se mai întâlnește cu bruneta, pentru că nu poate să stea departe de ea.

ADVERTISEMENT

Certurile dintre ei sunt însă frecvente din cauza geloziei, Jador primind zilnic zeci de mesaje de la alte fete.

Jador a dat de înțeles că relația cu Georgiana nu s-a încheiat. “Doar ea mă face fericit”

Jador susține că are o relație destul de complicată cu Georgiana. Acesta a recunoscut sincer că doar ea îl poate face cu adevărat fericit pentru că îl cunoaște cel mai bine.

ADVERTISEMENT

“Ea m-a văzut mereu așa cum sunt eu. Nu aș suporta vreodată să pună mână pe femeia mea. Care este femeia mea, este a mea! Nu aș suporta gândul ăsta! Dacă m-ar înșela pe mine o femeie, m-ar distruge psihic.

Nu aș putea să spunem nici că suntem împreună, nici că nu suntem. Nici eu nu știu ce e.. Este femeia care mă face cel mai fericit uneori, dar e femeia care mă face cel mai nefericit uneori. Prea multă gelozie. A luptat foarte mult. Mi-a reproșat de la Puterea dragostei”, a declarat Jador, în emisiunea theXclusive.  

ADVERTISEMENT

Indiferent cât de mult se iubesc se pare că cei doi nu pot avea o relație liniștită. Certurile sunt foarte dese, tânăra fiind geloasă din cauza fanelor care îi trimit zilnic lui Jador mesaje.

Artistul spune că a încercat să discute cu Georgiana în repetate rânduri despre acest subiect.

“Gelozia ei nu ne lasă să fim împreună. Când apari la televizor,  fetele sar pe tine, pe ele le interesează că apar la televizor, nici dacă am bani sau dacă sunt băiat bun sau nu.

ADVERTISEMENT

Există și femei care iubesc bărbatul pentru caracter, nu toate se uită doar după bani. Eu am încercat să fiu foarte cuminte. Îmi scriu multe fete pe Instagram, dar nu am răspuns nimănui.

Am încercat să am ceva serios cu ea, dar e geloasă. Era geloasă și înainte, dar nu chiar așa”, a mai spus Jador.

ADVERTISEMENT