Life

Jador a dat lovitura după Survivor România. A semnat cu Antena 1 și va apărea într-o nouă emisiune

Jador a fost concurent în competiția sportivă Survivor România, iar recent a semnat un alt contract important, de această dată cu Antena 1.
09.08.2021 | 19:20
Jador a dat lovitura dupa Survivor Romania A semnat cu Antena 1 si va aparea intro noua emisiune
Jador a dat lovitura după Survivor România. A semnat cu Antena 1 și va apărea într-o nouă emisiune. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică de petrecere a dat lovitura, vara aceasta urmând a fi văzut în cadrul unei emisiuni mult așteptate de cei de acasă. Artistul a fost văzut deja la filmări.

Mai exact, fostul concurent de la „Puterea Dragostei” va putea fi urmărit pe micile ecrane în producția „Splash! Vedete la apă”, alături de alte nume sonore din showbiz-ul autohton.

ADVERTISEMENT

Așadar, Jador se pregătește intens pentru emisiunea de la Antena 1, unde cu siguranță, va da totul pentru a ajunge cât mai departe.

Jador, veste uriașă pentru fani. În ce emisiune va fi văzut artistul în această vară

Artistul nu se dă în lături și face tot ce-i stă în puteri să câștige, lucru care s-a putut observa și la Survivor România, acolo unde a intrat inclusiv accidentat pe traseu.

ADVERTISEMENT

Fostul participant de la Kanal D este un luptător și mai ales, ambițios, gata să depășească toate obstacolele care-i ies în cale, totul pentru a-și atinge țelul.

„Amintește-ți uneori că pe jumătate ești apă. Când nu poți depăși un obstacol, curgi pe lângă el, ocolește-l și mergi mai departe, așa cum face apa”, a scris Jador, pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Solistul a postat o imagine din piscină, care a atras imediat sute de like-uri și aprecieri din partea internauților, care abia așteaptă să-l revadă pe micile ecrane.

Jador, concurent la Splash! Vedete la apă
Jador, concurent la Splash! Vedete la apă. Sursa foto: Instagram.com

Filmările de la Splash! Vedete la apă au început

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anna Lesko sunt cei care vor prezenta show-ul „Splash! Vedete la apă”, în timp ce juriul este format din Iulia Albu, Nea Marin și Jean de la Craiova.

ADVERTISEMENT

„Sunt onorată să fac parte din acest proiect şi totodată să îmi fac botezul’ oficial în cadrul Antena 1, poate nu întâmplator cu Splash! Vedete la apă.

 Sunt destul de sigură că nu trebuie să punctez costumele de baie, dar nu pot să promit că mă voi abține 100%!”, a spus fosta soție a lui Mihai Albu, scrie viva.ro.

Concurenții trebuie să-și învingă teama și să sară de la diferite înălțimi într-un bazin cu apă, pentru a ajunge mai aproape de marele premiu.

ADVERTISEMENT