Life

Jador a dat lovitura și se mută din București. Unde și-a achiziționat o locuință de vis

21.10.2020 | 10:42
Jador a dat lovitura si se muta din Bucuresti Unde sia achizitionat o locuinta de vis
Jador și-a anunțat fanii că se mută din București
ADVERTISEMENT

Jador le-a dat o veste uimitoare fanilor săi, pentru care mulți l-au felicitat pe loc. Artistul a anunțat că se va muta din Capitală, după ce a reușit să facă o investiție de zile mari.

Fostul participant de la Puterea Dragostei le-a transmis urmăritorilor săi că are toate motivele de bucurie. Solistul Jador și-a cumpărat o locuință pe care o visa de multă vreme și va părăsi Bucureștiul în favoarea unui nou oraș.

ADVERTISEMENT

Jador va lua viața de la capăt și se va muta tocmai la Brașov. Veștile au fost date chiar de cântărețul de muzică de petrecere, prin intermediul vlogului său, unde le vorbește fanilor adesea despre tot ceea ce face.

Jador a anunțat că se mută din Capitală, după ce și-a achiziționat o casă mult visată

Artistul Jador le-a oferit tuturor vești foarte bune. Deși suntem în plină pandemie, acesta are un foarte mare succes și a reușit să își cumpere o casă pe care și-a dorit-o mereu.

ADVERTISEMENT

Transmisiunea neașteptată a acestuia a venit în timpul ultimului filmuleț postat în cadrul emisiunii lui, “Jador adevărat”, dar și pe Instagram.

Artistul vrea să dea agitația din Capitală pe un trai mult mai liniștit, ce ar fi posibil în Brașov. Totodată, Jador a dorit să schimbe peisajul pe care îl vede zilnic, susținând că îi plac mai mult oamenii din acest oraș.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent din emisiunea matrimonială de pe Kanal D a susținut deja că vrea să dea o petrecere cu toți prietenii lui, de îndată ce se va stabili în noua locuință de vis. Artistul nu a dezvăluit și prețul pe care l-a achitat pentru noul lui apartament.

”Mă mut în Brașov pentru că-mi plac oamenii. Sunt cu mai mult bun simț, sunt simpli, e altceva față de București, acolo e prea multă agitație. N-am visat în viața mea că o să am o casă așa mare.

ADVERTISEMENT
Jador a dat lovitura și se mută din București. Unde și-a achiziționat o locuință de vis
Jador a oferit vești surprinzătoare pe vlogul său și a transmis că se mută la Brașov

Eu am fost amărât, am dormit în pat cu toți frații mei. Îmi place totul aici, apartamentul e mișto, o să fie bârlogul meu de liniște. O să-mi chem toți prietenii la mine, la petrecere. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, mă bucur mult că o să-mi iau o casă la Brașov”, a fost mesajul uluitor transmis de Jador, pe timpul transmisiunii de pe vlog.

ADVERTISEMENT