Life

Jador a făcut marele anunț. Oana Ciocan este însărcinată?

Jador a dat vestea mult așteptată. El și Oana Ciocan așteaptă un copil? Ce mesaj emoționant a postat acesta pe rețelele de socializare?
05.06.2024 | 08:38
Jador a facut marele anunt Oana Ciocan este insarcinata
Jador a făcut marele anunț. Oana Ciocan este însărcinată. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jador a dat vestea mult așteptată. Este Oana Ciocan însărcinată pentru prima oară? Ce a postat Jador pe rețelele de socializare?

Jador a făcut marele anunț. Oana Ciocan este însărcinată

Jador a împărtășit vestea mult așteptată care îi va bucura pe fani: Oana Ciocan este însărcinată! Cei doi sunt în culmea fericirii, începând o nouă etapă minunată în viața lor.

ADVERTISEMENT

Jador va deveni tată în curând. Artistul a anunțat că iubita sa, Oana Ciocan, este însărcinată. El nu regretă decizia de a părăsi show-ul Survivor All Stars și este pe cale să își realizeze visul de a avea familia la care a visat întotdeauna.

Jador și Oana Ciocan formează un cuplu de jumătate de an. După ce a cerut-o în căsătorie, cântărețul a mărturisit că Oana este femeia care îi aduce liniște și alături de care vrea să-și întemeieze o familie.

ADVERTISEMENT

Recent, Jador și Oana au petrecut o vacanța de vis în Punta Cana, Republica Dominicană. Artistul a împărtășit vestea cea mare cu fanii săi, pe rețelele de socializare.

Cântărețul a postat câteva imagini cu el și Oana, în timp ce se relaxau în piscină, alături de un mesaj emoționant în care își exprima iubirea profundă pentru iubita sa. La final, Jador a anunțat că cei doi așteaptă un copil.

ADVERTISEMENT

„De aceea va lăsa omul pe tatăl său și pe mama sa și se va lipi de femeia sa și vor fi un singur trup.”(Geneza 2:24)  Eu chiar am câștigat Survivor! Am câștigat fericirea. Te iubesc cel mai mult din lumea asta!

Nu îmi pare rău că am plecat și am renunțat la șansa aceea de a câștiga bani când ei nu mi au adus împlinire niciodată! În schimb tu mi-ai umplut inima de dragoste și izvorăște în mine fericirea! Soția mea superbă, abia aștept să fim 3!”, a scris Jador pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Jador a fost descalificat din competiția Survivor All Stars 2024, după cinci săptămâni petrecute în junglă. Artistul a încălcat regulamentul show-ului când a plecat de la filmări pentru a se întâlni cu Oana Ciocan. Astfel, producătorii au decis să-l elimine din concurs.

ADVERTISEMENT