Life

Jador a intrat în Casa Iubirii. A impresionat-o pe Andreea Mantea. Ce cadou i-a făcut

Jador a intrat în Casa Iubirii și a impresionat-o pe Andreea Mantea, care își sărbătorește ziua de nume. Ce cadou i-a făcut prezentatoarei.
30.11.2022 | 17:28
Jador a intrat in Casa Iubirii A impresionato pe Andreea Mantea Ce cadou ia facut
De ce a venit Jador în Casa Iubirii. Sursa foto: captură video youtube
ADVERTISEMENT

Jador și-a făcut apariția în Casa Iubirii de Sfântul Andrei. Nu oricum, ci cu o surpriză pentru Andreea Mantea, care astăzi își celebrează onomastica.

Jador a venit în ”Casa Iubirii”. Ce surpriză i-a făcut Andreei Mantea

Jador i-a adus în dar Andreei Mantea un buchet imens de flori. Toți cocurenții din Casa Iubirii au fost plăcut impresionați de artist.

ADVERTISEMENT

Într-un promo al emisiunii, solistul apare și purtând un dialog amuzant cu prezentatoarea show-ului. La un moment dat, aceasta îl întreabă dacă vrea să rămână în competiție.

Andreea Mantea: ”Vrei să te las în casă? Să stai în casă cu ei?

Jador: Da.

Andreea Mantea: Vrei mai mult cu fetele sau cu băieții?

Jador: Normal că cu fetele”, a răspuns Jador râzând.

Totodată, Andreea Mantea l-a întrebat pe Jador despre cel mai nebunesc gest făcut din iubire, vreodată. Artistul a mărturisit cum mergea printr-o pădure cu animale sălbatice la orice pas, pentru a-și vedea partenera de atunci.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea: ”Suntem într-o emisiune de iubire. Care este cel mai nebunesc gest pe care l-ai făcut din iubire?

Jador: Mergeam în fiecare zi 7 kilometri dus, 7 întors, într-o pădure în care erau porci mistreți, urși. Mergeam în fiecare zi să o văd”.

ADVERTISEMENT

Jador le-a oferit participanților și un moment de concert. Le-a cântat tuturor o melodie de dragoste.

De altfel, Jador nu este străin de o astfel de emisiune cu tematica iubirii. În trecut, a participat la ”Puterea Dragostei”, show filmat în Turcia, în cadrul căruia tânărul și-a câștigat faima și succesul în muzică.

ADVERTISEMENT

Jador are o relație în prezent. Sora lui l-a dat de gol

Jador a avut și o relație la ”Puterea Dragostei”, cu o tânără pe nume Ella. În prezent, interpretul ar forma un cuplu solid cu o altă fată, al cărei nume a fost dezvăluit de sora lui, în emisiunea ”La Măruță”.

”E într-o relație cu o fată. O cheamă Hoder, ceva de genul”,  a spus sora lui Jador, Camelia, la Protv. Cântărețul nu a fost prea încântat de faptul că aceasta l-a dat de gol.

ADVERTISEMENT