ADVERTISEMENT
Life

Jador a spus adevărul despre relația cu Georgiana Elisei. Mister elucidat de fostul concurent de la Survivor România

Jador și Georgiana Elisei au fost surprinși din nou împreună zilele trecute. Fostul concurent de la Survivor România spune acum care este realitatea în legătură cu fosta sa iubită și relația lor.
Autor: Alexa Serdan | 27.05.2021 | 10:12
Jador a spus adevărul despre relația cu Georgiana Elisei. Mister elucidat de fostul concurent de la Survivor România
Jador a spus adevărul despre relația cu Georgiana Elisei. Mister elucidat de fostul concurent Survivor România. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cântărețul de muzică de petrecere nu o poate da uitării pe tânăra care i-a intrat la inimă în urmă cu ani buni. Artistul spera să revină la gânduri mai bune legat de vechea relație, însă un lucru îi împiedică să fie fericiți până la adânci bătrâneți.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Kanal D are o relație foarte frumoasă cu Georgiana Elisei, însă numai de prietenie. Jador susține că în prezent nu formează un cuplu, în ciuda faptului că are sentimente pentru șatena cu care este văzut adesea în public.

Jador și Georgiana Elisei, un cuplu? Cântărețul spune care este realitatea

Jador are numai cuvinte frumoase de spus despre Georgiana Elisei, tânăra pe care o știe din copilărie. Cei doi au fost împreună în perioada facultății, când artistul nu era persoana publică de acum și avea o meserie de casier.

Fostul Faimos de la Survivor România o vede pe fosta iubită ca pe dragostea vieții sale, motiv pentru care nu se vede însurat. El ar vrea să scape de burlăcie numai în cazul în care fosta parteneră de viață acceptă să-i fie alături toată viața.

ADVERTISEMENT

„Femeia aia este și va fi dragostea vieții mele. Nu suntem împreună. Este cea mai importantă femeie pentru mine. Nu e vreo frumusețe, este o fată drăguță, pe placul meu, dar nu are nici silicoane, nici botox, dar așa o iubesc eu, așa cum e ea.

Nu știu de ce, ne știm de când eram micuți. Am și lucrat împreună, am fost și colegi de facultate. Este o poveste lungă, și frumoasă, doi adolescenți care s-au iubit”, a declarat manelistul în emisiunea Xtra Night Show.

De ce Jador și Georgiana Elisei nu sunt împreună. Care e motivul

În cursul aceluiași show-ul de la Antena Stars, artistul a dat cărțile pe față și legat de motivul pentru care nu mai pot fi împreună, deși există sentimente de ambele părți. Jador susține că gelozia este foarte mare, lucru care îi împiedică să fie fericiți.

ADVERTISEMENT

Se pare că Georgiana Elisei nu acceptă ideea că artistul este înconjurat mai mereu de femei frumoase, chiar dacă el are ochi numai pentru ea și a încercat de fiecare dată să-i fie fidel.

„Gelozia ei nu ne lasă să fim împreună. Când apar la televizor, fetele sar pe tine, pe ele le interesează că apar la televizor, nici dacă am bani sau dacă sunt băiat bun sau nu.

ADVERTISEMENT

Există și femei care iubesc bărbatul pentru caracter, nu toate se uită doar după bani. Eu am încercat să fiu foarte cuminte. Îmi scriu multe fete pe Instagram, dar nu am răspuns nimănui.

Am încercat să am ceva serios cu ea, dar e geloasă. Era geloasă și înainte, dar nu chiar așa”, a mai spus Jador în emisiunea prezentată de Dan Capatos.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!