Life

Jador a trecut prin clipe cumplite. Cântărețul a omorât accidental un cal: „Băiatul plângea rău de tot”

Jador a trecut printr-o experiență neplăcută recent. Cântărețul a văzut moartea cu ochii și a omorât în mod cu totul accidental un cal.
31.08.2021 | 16:41
Jador a trecut prin clipe cumplite Cantaretul a omorat accidental un cal Baiatul plangea rau de tot
Jador, manelist. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jador a povestit la Teo Show pățaniile prin care a trecut în ultimele săptămâni cu mașina. După ce una dintre mașinile cu care s-a dus la un spectacol a fost vandalizată, artistul s-a lovit de o altă situație incredibilă.

Manelistul a povestit la Kanal D că în timp ce se afla la volan, pe o șosea, un băiat de aproximativ 10 ani alerga un cal.

ADVERTISEMENT

Nu a reușit să evite impactul cu animalul, luându-l din spate. Mașina i-a fost făcută praf după acel episod, iar calul în cele din urmă a murit.

Jador, accident cu un cal

Când s-a dat jos din mașină, Jador l-a căutat pe băiatul care alergase calul. Copilul s-a ascuns de frică și a ieșit în cele din urmă în hohote de plâns pentru că i-a murit calul. I-a spus lui Jador să îl ierte pentru că familia lui nu are bani să îi repare mașina.

ADVERTISEMENT

În acel moment, Jador a fost extrem de impresionat și i-a promis copilului că îi va cumpăra un alt cal.

„Cineva alerga calul. L-am luat din spate, dacă îl luam din plin era mult mai nasol.

Mașina s-a stricat. Băiatul care alerga calul plângea rău de tot. Îmi era milă de el. Până la urmă a murit calul. Voiam să merg să iau calul. Trebuie doar să merg să i-l transport, căci managerul a găsit deja calul. Copilul plângea că nu avea bani și de unde să aibă să îmi dea bani?”, a povestit Jador la Teo Show.

ADVERTISEMENT
jador
Jador, în platoul Teo Show. Foto: captură Kanal D

Mașina vandalizată la mare nu era a lui

Cântărețul a vorbit și despre episodul cu mașina vandalizată. Jador a declarat că mașina spartă nu era a lui. Fostul concurent de la Survivor a mărturisit că a făcut o diversiune pentru a scăpa de fanii mult prea insistenți după un concert și s-a dus de la locul respectiv cu o altă mașină.

Chiar dacă în comunicatul de presă a vorbit la plural, în numele echipei, cântărețul a spus că nu i s-a furat nimic. Ba dimpotrivă, singurele bunuri pe care le avea cu el în aceea mașină au fost neatinse, în speță niște ochelari de soare.

ADVERTISEMENT

Manelistul a spus că recurge uneori la tot felul de diversiuni pentru că nu are timp să facă poze cu toți fanii, iar unii dintre cei care sunt refuzați reacționează de multe ori agresiv înjurându-l.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: