Life

Jador ar putea forma cuplului anului! Asta da combinație! Ce femeie celebră a pus ochii pe manelist – Foto

13.08.2020 | 12:04
Jador ar putea forma cuplului anului Asta da combinatie Ce femeie celebra a pus ochii pe manelist  Foto
Jador, curtat de tot mai multe femei celebre. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jador este curtat de o vloggeriță cunoscută de la noi! Manelistul a intrat în grațiile multor domnișoare, iar printre cele care îl apreciază pe fostul concurent de la Puterea dragostei se numără și fete cunoscute, mai ales în mediul online.

Jador și Skivo, dans pasional. Există ceva între cei doi? Ce cred fanii manelistului

Fanii cântărețului au observat că între Skivo și Jador ar exista ceva.

„Jador și Skivo se țin de mână”, „E moartă Skivo după Jador”, „Cumva Skivo și Jador se țineau de mana? , ”E moartă după el…se vede clar”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

ADVERTISEMENT

Jador a filmat un clip recent alături de Skivo, în care a rugat-o pe vloggeriță să recunoască faptul că este îndrăgostită de el.

Manelistul are mare succes la femei, însă până acum nu și-a oficializat nicio relație. Fostul concurent de la Puterea dragostei a fost curtat în competiția de la Kanal D de mai multe fete, iar cea care a suferit cel mai mult după el a fost Ella.

ADVERTISEMENT

Relația cu Ella s-a terminat prost: „O femeie care pleacă de lângă mine n-o mai vreau în viața mea”

Chiar și în cel de-al doilea sezon al reality-show-ului matrimonial, Ella a tot așteptat un semn de la Jador, căci sentimentele pentru artist au fost dintotdeauna puternice. În cele din urmă, băcăuanul i-a spus care sunt intențiile sale: nu vrea să mai audă de ea.

„Dacă simțeam ceva mai mult, probabil eram împreună acum. N-a fost să fie. Dacă te credeam atât sinceră cu mine, jur că erai cu mine.

ADVERTISEMENT

Nu te-am simțit nici măcar atât. Știți de ce am făcut treaba asta? Din frustrare că a plecat, jur.

Bă, dar n-o mai vreau. O femeie care pleacă de lângă mine n-o mai vreau în viața mea niciodată”, i-a spus Jador Ellei marcând despărțirea definitivă de frumoasa brunetă.

ADVERTISEMENT
jador
Ea este Mădălina Cazacu, alias Skivo. Sursa foto: Instagram