Life

Jador are o nouă iubită? Cum a fost surprins alături de o domnișoară, în Dubai

Jador are o nouă iubită? Cântărețul a fost surprins alături de o domnișoară, în Dubai, iar cei doi păreau destul de apropiați.
28.10.2021 | 12:00
Jador are o noua iubita Cum a fost surprins alaturi de o domnisoara in Dubai
Jador are o nouă iubită? Cum a fost surprins alături de o domnișoară, în Dubai. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jador a fost surprins în compania unei blondine. Manelistul vorbește destul de rar despre viața amoroasă și a dat de înțeles, de mai multe ori, că relația cu Georgiana Elisei nu s-a încheiat.

Interpretul de muzică de petrecere pare să fie pregătit de o nouă relație amoroasă. Cei doi s-au afișat împreună în Dubai, acolo unde artistul și alți colegi se află pentru o prezentare.

ADVERTISEMENT

Cântărețul are multe admiratoare, însă nu a spus că ar fi implicat sau nu într-o relație. Iată cum a fost surprins fostul concurent de la Survivor România 2021.

Jador are o nouă iubită? Cum a fost surprins alături de o domnișoară, în Dubai

Jador a fost filmat în timp ce se afla în compania unei domnișoare în Dubai. Cei care l-au surprins în această ipostază sunt chiar colegii cu care artistul a plecat în „capitala luxului”.

ADVERTISEMENT

Manelistul a devenit reticent atunci când a observat că el și frumoasa blondină sunt filmați, dar a zâmbit imediat la cameră. Domnișoara cu care manelistul a fost surprins interacționând este originară din Rusia, iar cei doi s-au întâlnit în Dubai.

Cei care l-au însoțit în Dubai pe îndrăgitul artistul s-au întrebat cum reușește acesta să se înțeleagă cu blondina, din moment ce aceasta vorbește rusa. Cei doi par să se simtă bine unul în compania celuilalt, judecând după zâmbetul domnișoarei.

ADVERTISEMENT
Jador
Jador, surprins alături de o blondină, în Dubai. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Jador, pregătit să-și întemeieze o familie

Jador s-a mutat la casa lui și a recunoscut că își dorește să aibă copii, la un moment dat. Fostul concurent de la Survivor România 2021 provine dintr-o familie numeroasă și ar vrea și el, la rândul lui, să aibă mulți copii.

Cântărețul a spus că nu vrea acest lucru acum, din moment ce este atât de ocupat. Orice s-ar întâmpla, Jador știe că își va iubi foarte mult copiii și va face tot posibilul să fie un tată bun pentru ei.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă am timp să am un copil în perioada asta. N-am timp, dar îmi doresc foarte mult, dar cu siguranță voi fi cel mai bun din lume. O să-l iubesc cel mai mult!”, a declarat Jador, în urmă cu câteva săptămâni, pe rețelele sociale.

La finalul lunii septembrie, artistul a vorbit despre relația cu Georgiana Elisei, femeia pe care a iubit-o cel mai mult și pentru care a recunoscut că mai are sentimente. La momentul respectiv, Jador a dat de înțeles că relația lor nu s-a terminat, după numeroase despărțiri și împăcări.

Cântărețul spunea atunci că el și fosta iubită se mai întâlnesc, pentru că nu poate sta departe de șatenă. Manelistul a recunoscut că doar ea îl poate face fericit.

„Ea m-a văzut mereu așa cum sunt eu. Nu aș suporta vreodată să pună mână pe femeia mea. Care este femeia mea, este a mea! Nu aș suporta gândul ăsta! Dacă m-ar înșela pe mine o femeie, m-ar distruge psihic.

Nu aș putea să spunem nici că suntem împreună, nici că nu suntem. Nici eu nu știu ce e.. Este femeia care mă face cel mai fericit uneori, dar e femeia care mă face cel mai nefericit uneori.

Prea multă gelozie. A luptat foarte mult. Mi-a reproșat de la Puterea dragostei”, a declarat Jador în emisiunea theXclusive.

ADVERTISEMENT
Tags: