Life

Jador are o problemă de sănătate despre care nu știa nimeni. Ce a ascuns manelistul până acum

15.09.2020 | 11:36
Jador are o problema de sanatate despre care nu stia nimeni Ce a ascuns manelistul pana acum
Probleme în familia lui Jador. Ce regrete are manelistul Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jador a dezvăluit unul din marile sale secrete în reality-show-ul pe care ll are la Antena Stars și anume de ce poartă mereu ochelari.

Jador are o problemă cu culorile

Mulți ar crede că artistul este fițos și există suficienți critici care spun că nu văd rostul purtării ochelarilor în spațiile închise, de pildă, căci Ionuț este văzut aproape non-stop cu ei pe ochi.

ADVERTISEMENT

Se pare că manelistul are niște probleme de sănătate, nu foarte grave, însă care necesită purtarea unor ochelari speciali.

Cântărețul are o problemă cu distingerea anumitor culori ori cu vederea acestora la intensitatea reală. Problemele sale oftalmologice au fost descoperite de mai multă vreme, iar de atunci Jador este nelipsit de ochelarii lui speciali.

ADVERTISEMENT

Chiar el a explicat, pe înțelesul tuturor, despre ce problemă este vorba, uimindu-și încă o dată fanii.

„Ochelarii ăștia sunt pentru oameni care au probleme cu culorile. În interiorul ochilor există mai multe culori, niște bastonașe care dau culoarea ochiului.

ADVERTISEMENT

Eu nu am anumite culori acolo, sunt puțini oameni care sunt așa, si cand am pus prima oară ochelarii ăștia mi s-a părut ciudat, toate culorile se amplifică deodată, unele se schimbă total. Nu exagerez cu nimic”, a povestit cântărețul în reality-show-ul Jador Adevărat de la Antena Stars.

Personajul momentului în showbiz-ul românesc

Remus Ionuț Dumitrache, pe numele din buletin al manelistului, este unul dintre cei mai apreciați cântăreți ai momentului în România.

ADVERTISEMENT

Băiatul simplu din Bacău, provenit dintr-o familie de romi, a ajuns unul dintre cei mai iubiți artiști din România după ce căpătase suficientă faimă pentru a se lansa în muzică în urma participării într-un alt reality-show, Puterea dragostei de la Kanal D.

Jador a lansat mai multe melodii de succes, iar prezența lui este din ce în ce mai bine cotată, reușind să își creeze un mic imperiu financiar în ultimul an de când a cunoscut un adevărat boom în showbiz.

ADVERTISEMENT
Tags: