Life

Jador, asaltat de admiratoare de când s-a întors de la Survivor România: „Am fost cerut și de bărbat”

Jador este asaltat de admiratoare de când s-a întors de la Survivor România. Manelistul a fost cerut de bărbat de unele dintre ele!
31.05.2021 | 11:29
Jador asaltat de admiratoare de cand sa intors de la Survivor Romania Am fost cerut si de barbat
ADVERTISEMENT

Jador a dezvăluit că este asaltat de admiratoare după întoarcerea de la Survivor România. Unele dintre ele i-au trimis propuneri indecente, în timp ce altele l-au cerut de bărbat.

Participarea la reality show-ul de la Kanal D l-a ajutat pe Jador să devină și mai popular decât era înainte. Mai mult, artistul a reușit să le cucerească pe fane, care îi scriu zilnic mesaje.

ADVERTISEMENT

Interpretul de muzică de petrecere nu le răspunde femeilor care îi trimit astfel de mesaje, chiar dacă este singur în acest moment.

Jador, asaltat de admiratoare de când s-a întors de la Survivor România: „Am fost cerut și de bărbat”

Jador a vorbit despre experiența Survivor România în cadrul unui interviu. Numărul de fani al manelistului este mult mai mare acum, inclusiv al admiratoarelor, care îi scriu zilnic pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Fostul Faimos nu le răspunde celor care îi trimit mesaje indecente, pe care le primește tot mai des, după cum a recunoscut.

„Da, zilnic (n.r. dacă primește propuneri indecente de la fane). Sunt multe fete care îmi trimit propuneri indecente, dar nu dau curs. Am fost cerut și de bărbat de mai multe ori”, a declarat Jador pentru CIAO.ro.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă a refuzat vreodată o femeie, Jador a spus că face asta zilnic.

Care este relația dintre Jador și Georgiana Elisei?

Nu de puține ori, s-a speculat că artistul s-ar fi împăcat cu Georgiana Elisei, singura lui iubire. În cadrul aceluiași interviu, Jador a spus că sunt despărțiți în acest moment, dar cu ea a avut singura relație adevărată dibn viața lui.

„Ne-am despărțit (…) Singura relație pe care am avut-o este deja cunoscută, cea cu Georgiana”, a adăugat Jador.

ADVERTISEMENT

Cântărețul este de părere că felul lui de a fi și atenția pe care o acordă unei femei sunt atuurile ce îl reprezintă.

„Respectul, bun simțul și iubirea sunt atuurile mele în relația cu femeile. O femeie are nevoie de afecțiune”, a mai spus Jador.

Cum se simte Jador după Survivor România

Cele patru luni petrecute în Republica Dominicană l-au ajutat pe Jador să-și dea seama cât de iubit este acasă. Totodată, fostul Faimos a realizat că se poate adapta în orice condiții.

Jador spune că va ține legătura cu toți concurenții, indiferent că sunt din echipa roșie sau cea albastră. Nu ar refuza să mai participe la o astfel de experiență, chiar dacă i-a fost greu.

„Da, țin legătura cu toți cei care au ieșit din competiție și voi ține și cu cei care au rămas, după ce se va termina acest show.

Am legat prietenii frumoase acolo, într-un mediu care nu era deloc prietenos. A fost o experiență care ne-a unit, suntem ca frații”, a mai declarat Jador pentru sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT