Life

Jador, cadou neașteptat pentru fani. ”Pentru că vă iubesc, o să vă las pe voi”

30.11.2020 | 09:07
Jador cadou neasteptat pentru fani Pentru ca va iubesc o sa va las pe voi
Jador, cadou neașteptat pentru fani. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jador este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România și se bucură de milioane de fani atât pe rețelele sociale, cât și la vizualizările pe care le strânge la fiecare piesă. Cântărețul a decis să le facă fanilor un cadou neașteptat în legătură cu următoarea lui melodie. 

Mai exact, Jador îi lasă pe fani să decidă titlul următorului său single în secțiunea de comentarii. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp pe contul său de Instagram, iar fanii deja au început să-și încerce norocul, întrucât postarea a strâns deja peste 100 de comentarii în mai puțin de o oră.

ADVERTISEMENT

Jador este un artist foarte dedicat și ține legătura constant cu fanii săi pe rețelele de socializare, unde le împărtășește anunțuri legate de noile proiecte sau experiențe din viața personală.

Jador, cadou neașteptat pentru fani. ”Pentru că vă iubesc, o să vă las pe voi”

Jador este foarte pasionat de ceea ce face și încearcă permanent să-și perfecționeze muzica astfel încât să fie pe placul fanilor Fie că este vorba de un nou single sau de o colaborare cu un alt artist, cântărețul în vârstă de 25 de ani a ajuns cunoscut destul de repede.

ADVERTISEMENT

Înainte de a se lansa în muzică, Jador a fost concurent la show-ul matrimonial „Puterea Dragostei” de pe Kanal D, care îi adusese deja zeci de mii de fani.

La momentul actual, Jador este printre cei mai ascultați cântăreți din România și reușește mereu să ajungă cât mai sus în trending În același timp, interpretul de manele ține foarte mult la fanii săi, așa cum reiese din ultimul anunț pe care l-a făcut. Acesta îi lasă pe fani să decidă titlul următoarei melodii, iar comentariul cu cele mai multe aprecieri va fi câștigător.

ADVERTISEMENT

„Întotdeauna am ținut cont de voi (jadorașii mei) și pentru că vă iubesc o sa vă las pe voi să decideți subiectul și inclusiv titlul următoarei mele piese!
COMENTARIUL CARE STRÂNGE CELE MAI MULTE LIKEURI VA FI SUBIECTUL ȘI TITLUL PIESEI!”, a scris artistul pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jador (@jador_adevarat)

Urmăritorii au fost încântați și l-au asaltat pe Jador cu sute de comentarii la această postare, încercând să găsească cel mai bun titlu pentru piesa lui. Până acum, cei mai mulți l-au îndemnat să lanseze un colind, pentru că sigur va avea succes.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut care ete comentariul care strânge cele mai multe like-uri și cum va fi noua piesă a lui Jador. Fanii așteaptă cu nerăbdare rezultatul „concursului”.

ADVERTISEMENT
Tags: