Life

Are Jador o iubită nouă? Ce a apărut pe Instagram

Jador s-a despărțit recent de Georgiana Elisei, dar deja au apărut zvonuri că iubește din nou. Cântărețul de muzică de petrecere este mai fericit ca niciodată.
01.12.2021 | 07:30
Are Jador o iubita noua Ce a aparut pe Instagram
Jador, la brațul unei alte iubite? Ce se aude despre artist. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România pare că a trecut peste separarea de femeia pe care o știe din copilărie, mai ales că nu este prima despărțire dintre ei.

Șatena s-a aflat constant în viața artistului, dar iată că acum drumurile lor nu mai merg în aceeași direcție din nou. Vedeta are o altă parteneră de viață.

ADVERTISEMENT

Vipere Vesele, una dintre paginele de sociale care scoate la iveală amănunte din viața persoanelor publice, susține că Jador are pe altcineva alături.

Jador, la brațul unei alte iubite? Ce se aude despre artist

Mai exact, fostul concurent de la Puterea Dragostei se vede cu o altă fată, chiar dacă nu există foarte multe informații despre viața amoroasă a artistului.

ADVERTISEMENT

„Este adevărat că Jador are o altă iubită?”, au fost curioși să afle internauții despre cântărețul de muzică de petrecere.

„Nu știu dacă poate fi numită chiar iubită după patru zile și 3 nopți…”, este răspunsul oferit de pagina de Instagram Viperele Vesele.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul cântăreț nu s-a afișat până acum cu nicio iubită și toată lumea știe că are numai cuvinte de laudă pentru Georgiana Elisei, tânăra lângă care se vede căsătorit.

Ella de la Puterea Dragostei este o altă femeie care a trecut prin viața vedetei, dar nici ea nu a reușit să-l facă să o uite pe cea care i-a furat inima pentru prima oară.

ADVERTISEMENT

Jador susținea la un moment dat că „Neagra”, așa cum o alintă pe Georgiana Elisei, este femeia alături de care vrea să-și întemeieze o familie și să faci copii.

Jador, adevărul despre despărțirea de Georgiana Elisei

Tânăra nu poate accepta faptul că Jador este celebru și este curtat în domeniul în care activează, de aici și gelozia excesivă care a dus în repetate rânduri la despărțire.

„Gelozia ei nu ne lasă să fim împreună. Când apari la televizor, fetele sar pe tine, pe ele le interesează că apar la televizor, nici dacă am bani sau dacă sunt băiat bun sau nu. 

 Există și femei care iubesc bărbatul pentru caracter, nu toate se uită doar după bani. Eu am încercat să fiu foarte cuminte. Îmi scriu multe fete pe Instagram, dar nu am răspuns nimănui.

Am încercat să am ceva serios cu ea, dar e geloasă. Era geloasă și înainte, dar nu chiar așa”, declara în urmă cu ceva timp Jador, în emisiunea online de la theXclusive, notează kanald.ro.

ADVERTISEMENT