Life

Jador a mers acasă la Ruby și i-a distrus un obiect costisitor: ”Nu pot să cred!”

Jador a fost protagonistul unui incident care a costat-o scump pe Ruby. Manelistul a mers acasă la brunetă și i-a distrus un obiect de mobilier foarte costisitor. Gest care a lăsat-o fără reacție pe artistă.
05.01.2022 | 12:21
Jador a mers acasa la Ruby si ia distrus un obiect costisitor Nu pot sa cred
Jador a făcut prăpăd acasă la Ruby. Sursă foto: Instagram. Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După participarea în emisiunea prezentată de Nea Marin, ”Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”, acolo unde au fost colegi, Jador, Lino Golden și Ruby s-au reunit pentru a viziona împreună show-ul.

Jador i-a distrus casa lui Ruby

Cei trei și-au dat întâlnire acasă la Ruby, acolo unde a și avut loc un incident provocat de Jador. Faptă care a lăsat-o pe brunetă fără o piesă de mobilier foarte scumpă, dar și foarte extravagantă.

ADVERTISEMENT

În timp ce priveau la televizorul din livingul artistei, acolo unde trona o masa de sticlă plină cu bani, Jador, în încercarea de a face o glumă, a făcut imposibilul să fie posibil, după cum spune chiar cea care ”stinge lumina”.

Impresionat de masa prietenei sale, pentru că nu sunt la prima întâlnire amicală, Jador a reușit, nu doar să o laude, ci și să o distrugă. O mulțime de bucăți de cioburi au împânzit camera, astfel că artistul s-a și tăiat la picior, iar teancurile de bani au picat și ele grămadă.

ADVERTISEMENT

”Îmi cer scuze public!”

În urma isprăvii pe care a făcut-o, uluit de gafa sa, Jador a pus mâna pe mătura pentru a face curat, în timp ce și-a cerut public scuze în fața lui Ruby, cea care acum trebuie să scoată o sumă frumușică de bani din buzunar pentru a înlocui cel mai extragavant obiect din locuința sa.

”Am lăudat masa asta și am spart-o, nu știu cum am spart-o. Ți-am spus să nu mă inviți la tine. Îmi cer scuze public! Bă, m-am tăiat. M-am tăiat pe bune. E sânge, uitați-vă! Nu fac mișto!”, a spus Jador pe Instagram, imediat după isprava sa.

ADVERTISEMENT

”Mă așteptam să-mi spargă masa niște hoți, dar a venit Jador”

După ”capodopera” lui Jador, cu zâmbetul pe buze, dar uluită de cele întâmplate, Ruby s-a apucat să strângă cioburile, fără a fi supărată pe colegul ei de breaslă. Însă a ținut să precizeze că nu credea vreodată că cineva ar putea să îi distrugă prețioasa masă, poate doar hoții, crezând că în ea sunt bani adevărați.

“Doamne, s-a și tăiat, mi-a spart și masa! Nu credeam că se poate sparge vreodată. Nu cred! Mi-a spart ăsta masa. Mă așteptam să-mi spargă masa niște hoți, dar a venit Jador și… Jaguarul este… nu pot să cred! Nu pot să cred, nu pot să cred! A făcut imposibilul posibil!”, a fost și reacția venită din partea lui Ruby, când și-a văzut masa distrusă.

ADVERTISEMENT
Masa de sticlă a lui Ruby a fost spartă
Jador i-a spart masa lui Ruby. Sursă foto: Instagram

 

Pe seama celor întâmplate, Lino Golden, care a luat și el parte la incident, a ținut să facă și câteva glume. Pe lângă faptul că a ajutat și el la strângerea cioburilor și banilor, fostul protejat al lui Alex Velea, pe banii artistei, a făcut dedicații.

Jador și Lino Golden țin bani în mână
Jador i-a distrus casa lui Ruby, în prezența lui Lino Golden. Sursă foto: Instagram

 

”Pentru Ruby, pentru masa ei și pentru tine (n.r. pentru Jador) că ești numărul 1!”, a spus Lino Golden, în spirit de glumă, după ce manelistul a păgubit-o pe Ruby.

ADVERTISEMENT