Life

Jador, casting la Burlacul. Manelistul are șanse mari să fie protagonistul show-ului de la Antena 1

10.06.2020 | 12:26
Jador casting la Burlacul Manelistul are sanse mari sa fie protagonistul showului de la Antena 1
Jador ar putea fi Burlacul de la Antena 1. Sursa foto:
ADVERTISEMENT

Jador e pe val! Nu se mulțumește doar cu succesul în muzică, după ce l-a cunoscut pe cel în televiziune, participând în reality-show-ul Puterea dragostei, căci acum ar vrea să devină cel mai dorit bărbat din România.

Jador, casting la Burlacul. La preselecții au mai fost și frații Sterp

Cântărețul de manele a fost la casting la Burlacul, căci Antena 1 pregătește un nou sezon după o perioadă lungă în care această emisiune nu a mai apărut pe micul ecran.

ADVERTISEMENT

Fanii artistului au speculat că acesta s-ar putea duce la Insula iubirii, însă zvonurile erau, de fapt, despre Burlacul.

Nu a fost singurul cântăreț cunoscut care a participat la casting-ul de la Antenă. Ziarul Click scrie că, pe lângă Jador, au mai fost chemați și frații Sterp (Iancu și Culiță).

ADVERTISEMENT

Cum se desfășoară Burlacul

Șansele ca Jador să fie cel ales sunt foarte mari având în vedere popularitatea pe care a câștigat-o după participarea în show-ul prezentat de Andreea Mantea la Kanal D.

Printre burlacii care au făcut senzație la Antena 1 îi enumerăm pe Cătălin Botezatu (chiar în primul sezon), Bogdan Vlădău și Vladimir Drăghia. Tot în urma acestui show, varianta feminină, Burlăcița, s-a născut una din cele mai cunoscute vedete feminine din România, Andreea Mantea.

ADVERTISEMENT

Burlacul este varianta românească a show-ului american „The Bachelor”. O vedetă masculină extrem de cunoscută, fără compromisuri amoroase, face un casting pentru a-și găsi partenera ideală.

În show se înscriu mai multe fete, iar ele sunt eliminate pe rând de burlac, în funcție de legăturile care se creează în concurs.

ADVERTISEMENT

La final, burlacul trebuie să aleagă o singură fată cu care pleacă acasă, cea care l-a convins că merită să îi fie suflet pereche.

În România, show-ul a avut 5 sezoane, însă a fost întrerupt după ce a căpătat protagonism mai mare Insula iubirii, un alt reality-show matrimonial, unde participă, însă, cupluri și ispite.

View this post on Instagram

Urmează…..😍

A post shared by Jador Remus Ionut Dumitrache (@jador_adevarat) on

 

ADVERTISEMENT