ADVERTISEMENT
Life

Jador, confesiuni mult prea intime despre Survivor România: „Mă duceam unde erau crabii și nu mă vedea nimeni”

Autor: Dan Suta | 26.04.2021 | 16:32
Jador, confesiuni mult prea intime despre Survivor România: „Mă duceam unde erau crabii și nu mă vedea nimeni”
Jador a vorbit despre experiența de la Survivor România. Foto: captură Kanal D

Jador a făcut o serie de confesiuni despre Survivor România, unele mult prea intime despre cum trăiesc concurenții în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Faimosul care a fost nevoit să părăsească show-ul din cauza accidentării sale la picior a mărturisit cum își fac nevoile concurenții în Republica Dominicană, având în vedere că nu au un grup sanitar la îndemână.

Manelistul băcăuan a intrat în niște detalii mult prea intime despre cum se trăiește la Survivor în emisiunea Teo Show, iar la un moment dat Bursucu i-a cerut să depășească explicațiile, însă Jador nu s-a lăsat și a continuat să vorbească.

Jador, confesiuni despre Survivor România

„Ne duceam în junglă departe, dacă tot vine vorba de treaba mare. Mă duceam unde erau crabii și nu mă vedea nimeni. Problema era cum făceam treaba mare, că eu eram cu piciorul. Am găsit o metodă sprijinită”, a declarat Jador la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a mai spus că nu poartă pică nimănui și că lumea a înțeles greșit izbucnirile sale. Jador a declarat că în fond ține la fiecare concurent, că e faimos sau războinic, pentru că a reușit să le afle poveștile de viață, motivele pentru care s-au înscris în acest concurs și empatizează cu fiecare în parte.

„Lumea n-a înțeles relația mea cu Războinicii. Vreți să știți cum fac când merg la mama? Fug peste ea, o pun jos și o mușc. Se înțelege altfel”, a completat Jador.

Nu a nominalizat-o pe Ana ca să lovească în Zanni

Artistul al cărui succes a explodat odată cu participarea în reality-show-ul de la Kanal D a vorbit și despre unul din cele mai sensibile subiecte pentru fanii emisiunii: eliminarea Anei Porgras, pe care el a nominalizat-o fiind favoritul publicului.

ADVERTISEMENT

Jador a spus că în nicio secundă nu s-a gândit să îi facă rău lui Zanni prin nominalizarea Anei, față de care are o părere foarte bună.

Acesta a mai spus că nici față de Zanni nu are resentimente și că se regăsește în el la început de drum. Nu poate concepe cum cineva s-ar gândi că l-ar urî pe băiatul de suflet al lui Alex Velea, pe care îl vede ca pe un copil cu suflet mare care are mare nevoie de premiul de 50.000 de euro.

ADVERTISEMENT

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!