Life

Jador de la Survivor România 2021 s-a dat de gol. Secretul său cel mai mare a ieșit la iveală

26.01.2021 | 16:06
Jador de la Survivor Romania 2021 sa dat de gol Secretul sau cel mai mare a iesit la iveala
ADVERTISEMENT

Jador, pe numele său adevărat Remus Ionuț Dumitrache, s-a dat de gol legat de cel mai mare secret al său chiar în timpul filmărilor de la Survivor România 2021. Informația a ieșit la iveală după ce au primit mesaje de la prietenii de acasă. 

Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a ezitat să citească mesajul primit de la prietenul său Bogdan, moment în care Culiță Sterp i-a sărit în ajutor. Fanii s-au întrebat care a fost motivul pentru care artistul a procedat în acest fel, existând zvonuri care spun că nu știe să citească prea bine.

ADVERTISEMENT

Episodul din Republica Dominicană pare să confirme această informație, în ciuda faptului că Faimosul a mărturisit în trecut că are studii superioare. Jador a fost singurul care nu și-a citit singur mesajul venit din partea susținătorilor de acasă.

Jador de la Survivor România nu știe să citească. Gestul care a confirmat totul

De asemenea, zvonul potrivit căruia concurentul de la Kanal D nu știe să citească este susținut și de momentul în care îi arată lui Culiță Sterp ceva de pe tabletă, semn că și-ar dori să citească și partea respectivă.

ADVERTISEMENT

„Nu. Aia nu”, îi spune fostul soț al lui Carmen de la Sălciua, după care continuă să citească mesajul venit din partea amicului lui Jador.

Acest lucru ne duce cu gândul că Faimosul se numără printre puținii oameni care cunosc secretul lui Jador. Acum putem înțelege și mai bine de ce cântărețul a evitat să citească și mesajele pe care le primea în trecut în casa Puterea Dragostei.

ADVERTISEMENT

Manelistul din Bacău nu ar știi să citească cursiv, însă prietenii apropiați susțin că își dă toată silința pentru a învăța cu toate că s-a lăudat la un moment dat că a absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale din cadrul Universității de Studii Economice din București.

În plus, Jador are și un master în acest domeniu, după cum a povestit în emisiunea online realizată de colegul său de breaslă, Pepe. Faimosul a fost aspru criticat în mediul online după ce secretul său legat de citit a ieșit la iveală, fanii întrebându-se cum a reușit să aibă diplomă de licență.

ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică de petrecere nu a vorbit niciodată despre acest lucru, chiar dacă sunt câțiva oameni care îi cunosc secretul și îi sar în ajutor atunci când are nevoie.

ADVERTISEMENT