Life

Jador de la Survivor România își aniversează ziua de naștere departe de familie. Câți ani împlinește

25.03.2021 | 09:56
Jador de la Survivor Romania isi aniverseaza ziua de nastere departe de familie Cati ani implineste
Jador de la Survivor România își aniversează ziua de naștere departe de familie. Câți ani împlinește. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Jador de la Survivor România își aniversează ziua de naștere pe 25 martie departe de familie și de prieteni, fiind în continuare în Republica Dominicană, deși nu mai intră pe traseu. Faimosul împlinește o vârstă frumoasă, primind numeroase urări de la fani. 

Manelistul, pe numele său din buletin Remus Ionuț Dumitrache, s-a născut într-o comună din județul Bacău, în urmă cu 26 de ani. Da, ați auzit bine fostul concurent de la „Puterea Dragostei” împlinește nici mai mult, nici mai puțin decât 26 de ani!

ADVERTISEMENT

Tânărul cântăreț de muzică de petrecere a urmat cursurile Grupului Școlar „G.J. Caniciov” Parincea, devenind cunoscut odată cu participarea în show-ul matrimonial de la Kanal D, unde s-a îndrăgostit nebunește de frumoasa brunetă Ella.

Jador, zi de naștere departe de cei dragi. Ce vârstă împlinește Faimosul de la Survivor România

„La mulți ani binecuvântați de Dumnezeu ♥️♥️♥️♥️”, este mesajul care apare pe pagina de Instagram a lui Jador, în dreptul unei imagini în care artistul este cu zâmbetul de buze.

ADVERTISEMENT

Internauții s-au grăbit imediat să-i ureze toate cele bune și mai ales, sănătate, concurentul de la Survivor România având un picior rupt după ce s-a accidentat în timpul unei probe sportive, în jungla dominicană.

Jador va fi sărbătorit de întreaga familie, deși nu este aproape de ei. Faimosul este cinstit de cei dragi în ziua de Buna Vestire, tatăl său povestind în urmă cu câteva zile că este foarte norocos pentru că a venit pe lume într-o zi atât de specială.

ADVERTISEMENT

„Cei născuți de Bunavestire au ceva aparte în ei. Eu știu, fiindcă am văzut asta la fiul meu. Au ceva care-i deosebește de noi, ceilalți. Visează, dar într-un fel aparte, ca și cum ar avea și siguranța că ceea ce-și propun vor și realiza.

Poate chiar mai repede decât credem noi, ceilalți, că ni se poate întâmpla, ceva la fel de frumos!”, a declarat tatăl artistului în urmă cu puțin timp, potrivit kanald.ro.

ADVERTISEMENT

Romeo Dumitrache, tatăl concurentului de la Survivor România, a mai dezvăluit că artistul își dorea un singur lucru de ziua sa de naștere atunci când era mic, și anume un tort, nu conta că era mic sau mare, ci să aibă lumânări în care să sufle.

„Încă de mic, băiatul meu și-a dorit mereu un tort de ziua lui. Că era mare sau mic, de ciocolată ori ba, asta nu a contat niciodată! Tort să fie! A, da, și cu lumânări pe el. Îi plăcea foarte tare faza aia cu suflatul în lumânări. 

Anul acesta, acolo, departe, unde se află, în Republica Dominicană, nu cred că va avea parte de așa ceva, dar cine știe, s-au mai văzut și minuni! O să facem un mic tort, o să ne adunăm mai spre seară în jurul mesei și vom ciocni un pahar de suc, nu de alcool, fiindcă religia ne interzice asta!”, a mai spus părintele manelistului.

ADVERTISEMENT