Life

Jador de la Survivor România, revedere emoționantă de Paște, cu familia. Cum l-a întâmpinat bunica pe artist

02.05.2021 | 12:29
Jador de la Survivor Romania revedere emotionanta de Paste cu familia Cum la intampinat bunica pe artist
ADVERTISEMENT

Jador, cântărețul de manele fost concurent la Survivor România, nevoit să părăsească emisiunea concurs în urma unei serii de accidentări, a mers să-și viziteze familia. Manelistul a publicat pe rețelele sociale imagini de la întâlnirea cu cei dragi.

Jador de la Survivor România, revedere emoționantă de Paște, cu familia. Cum l-a întâmpinat bunica pe artist

Jador, care a părăsit competiția din Republica Dominicană din cauza unei serii de accidentări, care până la urmă l-au scos din joc, a fost întâmpinat de bunica lui, cu lacrimi în ochi.

ADVERTISEMENT

„Cât am plâns din cauza ta, mamă! Au zis la televizor că ai boală! Ești cel mai iubit om din viața mea. De ce te-ai dus acolo? Pentru bani? Banii n-aduc fericirea, mamaie! Ce ai slăbit! Ești slab! Mulțumesc din suflet Doamne, că mi l-ai adus! Bine că ai venit acasă!”, i-a transmis bunica lui Jador printre lacrimi.

Lacrimile bunicii l-au făcut pe Jador să reacționeze cu umor: „Acum înțeleg cu cine semăn de plâng. Uite, mamaie! N-am nimic! Doar piciorul mă doare”, i-a spus Jador bunicii sale, în timp ce mergea și îi arăta că starea lui este una bună.

ADVERTISEMENT

Jadorașii, fanii manelistului, au reacționat imediat la imaginile emoționante: „Mi-a atins sufletul bunica ta, Jador!!!! Bunicuța ce se roagă pentru tine la bunul Dumnezeu cu credință adevărată”

„M-a lăsat fără cuvinte bunica ta. O adevărată iubire față de nepot”

„Scumpa de ea, ce dragă îmi este, i s-a frânt inimă probabil când te-a văzut accidentându-te la tv”, sunt doar câteva dintre sutele de reacții ale fanilor.

ADVERTISEMENT

Jador a vorbit și despre experiența de la Survivor: „Sunt foarte bucuros că mi-am recăpătat viața.Am încercat să mă tund singur, dar nu cred că e bine. Nu prea mi-a ieșit, frizerul o să mă certe. Mi s-a rupt un dinte, sunt cioroi, dar am scăpat de Survivor.

În sfârșit mănânc ce vreau eu. Piciorul meu… e rupt meniscul, niste ligamente întinse și alte chestii. Sunt vai de capul meu, fără dinte, în fine… Vă iubește tata Jador și vă mulțumește că l-ați susținut în competiție”, este mesajul transmis de manelist.

ADVERTISEMENT