Life

Jador de la Survivor România s-a îngrășat cât a stat în spital. Cum arată cu burtă: ”De la ce firmă e ghiozdanul ăsta?”

19.03.2021 | 15:32
Jador de la Survivor Romania sa ingrasat cat a stat in spital Cum arata cu burta De la ce firma e ghiozdanul asta
Jador de la Survivor România s-a îngrășat cât a stat în spital. Cum arată cu burtă: ”De la ce firmă e ghiozdanul ăsta?”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Jador de la Survivor România s-a îngrășat pe perioada cât a stat în spitalul din Republica Dominicană din cauza problemelor de sănătate. Manelistul le-a arătat colegilor din echipa roșie cum arată cu burtă chiar în timpul brunch-ului pe care l-au câștigat împotriva Războinicilor. 

Cântărețul a dezvăluit cât de mult a luat în greutate în timpul unei discuții în care Faimoșii mâncau pe săturate pentru zilele în care nu au avut nimic, dar și pentru cele în care s-ar putea să facă foamea. Așa se face că toți s-au îndestulat pe măsură.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost momentul în care Jador i-a lăsat pe concurenții de la Kanal D fără cuvinte, precizând că nimeni nu are o burtă mai mare decât a lui. Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” susține că în momentul de față l-a ajuns pe tatăl său din urmă.

Jador a luat în greutate. Cât de mult s-a îngrășat Faimosul de la Survivor România în spital

Ce-i drept, Jador a luat câteva kilograme în plus pe perioada celor două săptămâni cât a stat internat din cauza problemelor cu stomacul și cu piciorul, în condițiile în care atunci când a venit pentru filmările de la Survivor România nu avea deloc burtă.

ADVERTISEMENT

Așadar, artistul de muzică de petrecere nu a suferit de foame, așa cum s-a întâmplat cu colegii săi, și chiar și-a revenit în zilele în care a fost sub atenta observație a cadrelor medicale.

Faimosul are forțe proaspete în ciuda faptului că nu poate lupta în teren alături de co-echipieri și va sta o perioadă destul de lungă pe banca de rezervă pentru că are piciorul în ghips.

ADVERTISEMENT
Jador, unul dintre concurenții de la Survivor România
Jador a făcut burtă cât timp a stat în spital (dreapta). În ianuarie nu avea (stânga). Sursa foto: captură video Youtube. Colaj: Fanatik

„Stai cuminte băiețaș, stai să mă ridic că vreau să le arăt burta. Tata e șeful meu, dacă vede tata asta vreau să îi zic că îl moștenesc”, este replica lui Jador către colegii de la Survivor România, după care le arată cât de mult s-a îngrășat.

„De la ce firmă este ghiozdanul ăsta?”, spune Sebastian Chitoșcă la vederea burții manelistului, care se ridică de la masă mândru de ”investiția” sa.

ADVERTISEMENT

„Nu mai putem să țipăm de burta care ne ține”, adaugă la rândul ei una dintre Faimoase după ce închină un pahar de suc de portocale în cinstea victoriei împotriva Războinicilor.

ADVERTISEMENT