Life

Jador, decizie radicală legată de relația cu Oana Ciocan: ”De acum încolo…”

Jador a luat o decizie radicală legată de relația cu Oana Ciocan. Ce spune manelistul și ce planuri are în continuare? Unii fani vor fi revoltați.
11.06.2024 | 21:12
Jador decizie radicala legata de relatia cu Oana Ciocan De acum incolo
Jador, decizie radicală legată de relația cu Oana Ciocan. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jador și Oana Ciocan sunt împreună de ceva timp. De altfel relația lor a fost intens discutată în special când se desfășura și competiția Survivor All Stars. Iată că acum însă, lucrurile se vor schimba.

Jador, decizie radicală legată de relația cu Oana Ciocan

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Iar când vine vorba de viața personală, acesta e mai mereu deschis. A confirmat și faptul că are o relație cu Oana Ciocan, iar la un moment dat vorbea și despre starea sa de sănătate.

ADVERTISEMENT

Acum însă, lucrurile se vor schimba. Jador a luat o decizie radicală legată de relația cu Oana Ciocan. Nu este clar ce s-a întâmplat, cert este că artistul vrea ca totul să fie diferit începând cu ziua de azi.

Într-o postare pe contul personal de socializare, atât Jador, cât și Oana Ciocan, au publicat același mesaj. Se pare că cei doi nu vor să mai vorbească public despre relația lor și nu vor mai lăsa loc nici de alte întrebări.

ADVERTISEMENT

Nu este clar ce s-a întâmplat între cei doi. Un lucru este cert și anume că social media nu i-a ajutat deloc pe cei doi parteneri. Astfel, de acum, unele lucruri vor fi ținute departe de ochii curioșilor.

„Am luat hotărârea ca de acum încolo, viața mea personală să fie privată! Social media este mediul care nu ajută, ba chiar te supune la o judecată gratuită, așa că totul o să rămână privat de acum încolo”, a fost mesajul postat de cei doi îndrăgostiți pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Ce spunea tatăl artistului

Menționăm faptul că acest mesaj vine după ce recent s-a zvonit că Oana Ciocan ar fi însărcinată. La un moment dat a intervenit și tatăl lui Jador, care a negat această informație. Acesta spunea că cei doi își doresc într-adevăr un copil, dar nu sunt pregătiți momentan.

Totodată, tatăl artistului mai spunea și că este deja bunic și își dorește ca și Jador să îi ofere un nepot. El mai dezvăluia și că are părere bună despre iubita acestuia, Oana Ciocan.

ADVERTISEMENT

„Nu voi deveni încă bunic din partea lui Jador, sunt doar speculații. Eu sunt deja bunic, dar nu din partea lui. El a scris, într-adevăr, că vor fi 3, dar nu a scris că Oana este însărcinată. Deci, ei își doresc un copil împreună, dar încă nu este gravidă.

Bineînțeles, ne dorim nepoți din partea lui Ionuț (n.r. – Jador). Cred că orice părinte își dorește ca, copilul lui să aibe urmași, să nu rămână singur. Am o părere bună despre Oana, se înțelege cu noi, cu familia lui. Este o fată la locul ei”, a afirmat Romeo, tatăl lui Jador, potrivit Playtech.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: