Life

Jador, declarații despre relația dintre Simina și Alex Bobicioiu: „Bobi m-a înjurat”

Jador a vorbit despre relația care există între Alex Bobicioiu și Simina, fosta lui iubită de la Puterea Dragostei. Artistul a declarat că a fost înjurat de acesta.
27.05.2022 | 10:39
Jador declaratii despre relatia dintre Simina si Alex Bobicioiu Bobi ma injurat
Jador, declarații despre relația dintre Simina și Alex Bobicioiu. Foto: colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Jador a vorbit despre relația dintre fosta lui parteneră de la Puterea Dragostei, Simina, și Alexandru Bobicionu.

Ce spune Jador despre relația dintre Bobi și Simina

Pentru cel mai nou videoclip al său, Jador a vrut să reunească toți foștii concurenți de la Puterea Dragostei, lucru care nu s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Despre Bobi și Simina crede că nu au venit deoarece sunt împreună și nu au vrut să se afișeze în fața lui Jador, cel care este unul dintre foștii iubiți ai Siminei.

Mai mult, Jador a dezvăluit că  Alex Bobicioiu de la Puterea Dragostei l-a înjurat după ce i-a trimis un mesaj și a spus că nu înțelege de ce nu ar fi venit la invitația sa, chiar dacă era cu Simina.

ADVERTISEMENT

Drept argument, Jador a spus că a invitat pe absolut toată lumea, pentru că nu îl deranjează să își vadă fostele iubite, el făcând aici referire la Ela și la Simina, cărora le-a scris pentru a veni la filmarea videoclipului său.

“Bobi m-a înjurat. Dacă vezi ce mesaj mi-a dat. Mi-a zis . Eu nu am înțeles nimic. Dacă nu ar fi fost cu Simina, ar fi venit la clipul meu.

ADVERTISEMENT

Dar nu am înțeles de ce, eu i-am pupat pe toți când m-am întâlnit cu ei, pe bune că eu nu am treabă cu nimeni.

Dacă nu ar fi fost cu Simina eu cred că ar fi venit. Pe mine nu mă deranjează dacă vin, eu le iubesc pe toate! Eu v-am chemat pe toți, inclusiv fostele mele, pe Ela și pe Simina”, a spus Jador pe canalul de YouTube WOWnews.

ADVERTISEMENT

Alex Bobicioiu, atacat de Bogdan Mocanu: „Nu ai bun simț”

Totuși, cel care a fost mai acid la adresa lui Alex Bobicioiu a fost Bogdan Mocanu, prezent și el la filmarea clipului.

Conform lui, este lipsă de bun simț ce a făcut fostul concurent, fiindcă mergea acasă la Alex Zănoagă la petreceri și acum are o relație cu partenera lui de viață.

„Bobi, ești prieten cu noi, dar nici tu nu ai bun simț. Primul motiv nu îl pot spune public, dar îl știi tu, iar al doilea pentru că erai prietenul lui Zănoagă, mergeai în casă la el, la petreceri, chiar dacă e iubire mare, nu se face chiar așa”, a spus Bogdan Mocanu.

ADVERTISEMENT
Tags: