Life

Jador, declarații în lacrimi după despărțirea de Georgiana. De ce nu se împacă cu ea: „Sunt mai singur decât crede lumea”

Jador a făcut declarații în lacrimi după despărțirea de fosta iubită, Georgiana Elisei, deși s-a întâmplat acum câțiva ani.
04.06.2021 | 10:15
Jador declaratii in lacrimi dupa despartirea de Georgiana De ce nu se impaca cu ea Sunt mai singur decat crede lumea
ADVERTISEMENT

Jador a oferit declarații emoționante despre despărțirea de fosta iubită, Georgiana Elisei, care s-a întâmplat cu câțiva ani în urmă. Manelistul a explicat de ce nu se împacă cu tânăra după care suferă atât de mult.

Fostul concurent de la Survivor România nu poate trece nici acum peste despărțirea de fosta lui iubită. Cei doi erau împreună înainte ca Jador să ajungă cunoscut în România.

ADVERTISEMENT

Tânărul de 26 de ani a vorbit de multe ori despre acest subiect, de fiecare dată cu tristețe în glas.

Jador, declarații în lacrimi după despărțirea de fosta iubită

Jador este mereu cu zâmbetul pe buze și îi distrează pe fani cu glumele și cu felul său de a fi. Cu toate acestea, interpretul de manele suferă și acum după Georgiana Elisei, fosta lui parteneră.

ADVERTISEMENT

În cadrul unui interviu, cântărețul a declarat că o iubește foarte mult, în ciuda faptului că au trecut câțiva ani de când au decis să meargă pe drumuri separate.

Fostul concurent de la Survivor România face tot posibilul să treacă peste această perioadă dificilă din viața lui. Artistul are de gând să scoată o nouă melodie dedicată fostei iubite.

ADVERTISEMENT

De altfel, toate piesele de dragoste sunt pentru Georgiana, ala cum a recunoscut Jador.

„Sufăr, de asta am venit aici că sufăr, sufăr după fosta. Am băut și eu un pahar de vin, două, trei pahare (n.r. ce face în această situație).

Dacă aș fi fost lacom, mi-a plăcut distracția și femeile nu mi-ar mai fi ars de muncă, sincer sunt mai singur decât crede lumea, pe partea sentimentală stau foarte prost și probabil o să trec peste perioada asta greu, sufăr.

ADVERTISEMENT

O să scot o piesă care se numește ‘Aseară dansai singură’ și este pentru ea, tot ce înseamnă muzică de dragoste este pentru ea”, a declarat Jador la Xtra Night Show de la Antena Stars.

De ce nu vrea Jador să se împace cu Georgiana Elisei

Deși sentimentele lui pentru ea sunt foarte puternice, Jador a declarat că nu mai vrea să se împace cu Georgiana.

Manelistul vrea să fie luat în brațe atunci când vine acasă și nu să se certe, iar acesta ar fi motivul pentru care povestea dintre el și fost iubită nu mai poate continua.

„Când o să vină o fată care să mă facă fericit, o să vină o piesă de dragoste fericită. Ne-am cunoscut de mult timp.

Am fost mai întâi colegi, o iubesc nespus, o iubesc foarte mult, dar când mă duc acasă am nevoie să mă ia cineva în brațe, să nu fie scandal ( n.r. de ce nu vrea să se mai împace)”, a continuat Jador.

În timp ce era la Survivor România, Jador a primit o scrisoare care l-a făcut să plângă fără oprire. Mesajul din partea Georgianei i-a adus o mulțime de lacrimi, iar atunci a realizat cât de mult o iubește.

Manelistul a spus că nicio relație pe care o va avea în viitor nu va fi ca cea pe care a avut-o cu Georgiana. Tânăra a fost lângă el atunci când nu era celebru, iar el nici acum nu a trecut peste despărțire.

ADVERTISEMENT
Tags: